, tym bardziej, że ścieżka dźwiękowa: U2
. Dom wariatów jeden z "domowników" -umiera, samobójsto, bądź morderstwo, pojawia się detektyw, aby rozwikłać sprawę. I niestey obstawia nie tą osobę. Końcówka wzruszajaca. Polecam, jest to jeden z nielicznych fimów, który wywarł na mnie ogromne wrażenie 
kawon napisał(a):Hooligans - strata czasu, nuda, zero logiki i jakiegokolwiek sensu. Kicz i drętwe dialogi. Amen
Ged napisał(a):kawon napisał(a):Hooligans - strata czasu, nuda, zero logiki i jakiegokolwiek sensu. Kicz i drętwe dialogi. Amen
jak dla mnie Green street hooligans to calkiem przyjemnie spedzony czas, faktycznie film jest dosc specyficzny, ale zasiadajac do niego wiemy, jaka bedzie tematyka..
, tzn. jak jedli to ciasto, hyhy. Kilka motywów mi się podobało, np. Lavinia z kikutami, tylko, że już gdzieś podobny motyw widziałam, więc nie "zakrywałam oczu", słynne -ciasto, postawa Andronikusa. Fajny film, polecam. Drugi jaki oglądałam... nie pamiętam tytułu, ale to była komedia..., ale nie chce mi się o niej pisać 
olkakg napisał(a):beznadziejny, bez przesłania.. ogólnie szkoda czasu na taki film... to tyle..
Dzień Świra bez przesłania
? Co ty gadasz... to jeden z lepszych filmów z przesłaniem... ma podwójne dno które trzeba umieć dostrzec... drwi z naszych "dziwactw" pokazuje polskie podejście do niektórych tematów, mentalność ludzi którzy tylko narzekają... itp itd... a "modlitwa" na koniec zwala z nóg... trzeba umieć oglądać niektóre filmy... to jeden z lepszych polskich filmów... z przesłaniem.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości