przez rysio » niedziela, 30 gru 2007, 12:53
można przecież puszczać dobrą muzykę taneczną, tak by ci, którzy chcą po prostu potańczyć mieli przy czym się bawić, a ci, którym zależy na poziomie nie mieli się do czego przyczepić. dr alban? hmmm - to się w przedszkolach chyba powinno puszczać...
ktoś pisze - widocznie jest zapotrzebowanie na taką muzykę jaką się w klubach gra... ja myślę, że ludzie chodzą do miejsc które są, bo nie mają innego wyjścia, a właścicielom się chyba wydaje, że skoro ludzie przychodzą to widocznie dobra muzyka jest w głośnikach, błędne koło. a dj co się na rzeczy zna to chyba się ceni i pewnie powinien. po cho wydawać kasę na jakiegoś snoba, skoro przy byle albanie ludzie tupią i płacą?
co do tłumów w święta... czyja to wina, że ci, których cały rok nie ma, bo za lepiej płatną pracą wyjechali na wyspy, w te dni akurat okupują lokale? przecież właściciele nie mogą cały rok myśleć o kilku dniach pospolitego ruszenia nowych Anglików i Irlandczyków spowrotem do ziemi ojców. a więc czyja wina? tych (jednak) "przyjezdnych"? właścicieli knajp? polityki? już się pogubiłem...