Achaja napisał(a):groszeq napisał(a):Już dawno nie byłam aż tak głodnaJak się dorwałam do lodówki, to myślałam, że nie odejdę
![]()
ja mam tak ostatnio ciąglei jestem zła przez to jak cholerka, bo kurde się zaokrągliłam
a ja, a ja to Wam powiem, że też lubię jeść, i w ogóle to lubię nawet dużo zjeść. Bo fajnie jest, że moge Wam o tym powiedzieć, bo to odwagI wymaga, wyznać że się lubi zjeść. A ja lubię, jak Wam już mówiłem, to że Wam o tym powiem. to ważne jest. Ludzie jedzcie i jedzcie, niech jedzenie będzie z WaMI. I poważnie to mówię, bez żadnych jaj, to może paru z majonezem i tuńczykiem od których się można nawet zaokroąglić. oj oj oj, aż się zawstydziłem.

Jak się dorwałam do lodówki, to myślałam, że nie odejdę
i jestem zła przez to jak cholerka, bo kurde się zaokrągliłam
. To Wy mnie rozbawiacie 
Nastroj generalnie ok, za 3 godziny ruszamy na Londyn. Prince dzis spiewa,wiec trzeba mu troche poklaskac 
masakra taki brak zajęcia. wszystko, co powinnam zrobić, maksymalnie rozciągam w czasie, żeby jak najdłużej mieć coś do roboty. Jesień, niech będzie jesień! W pochmurne dni pchają mi się drzwiami i oknami: miód na serce pracoholika
), prysznic, kawka i zmykam... wczoraj poczułam, że pół butelki wody zostało mi wlane za spodnie, później na włosy, fajnie