Mosquito - HELP

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Rudziątko » poniedziałek, 23 lip 2007, 07:24

Rudziątko
Coś tam napisał

Postprzez Deja Vu » poniedziałek, 23 lip 2007, 07:29

Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0
Postprzez Didi » poniedziałek, 23 lip 2007, 07:39

Flo absolutnie nie zastosoalem takiej zasady bledna nadintepretacja.

j0shu4, ale gdzie ja sie zdenerwowalem niby? ja tylko zwrocilem uwage.
nie rozumiem Twojego zdania ze nie kazdy musi wiedziec ze ja nie gram, co to ma do rzeczy? ja tylko napialem ze nie ma tam zadnego dj-a z river i ze inni dj-e tez graja podobnie i standartami takimi chociazby jak juz wyzej wspomniany dr alban, niejaka kasia wysyla dj-a do innych dyskotek zeby zobaczyl co sie gra no to jeden przyjechl i pogral jak w szczecienie.

i nikt mnie do tablicy nie wywolywal, sam napisalem, z river w mosquito sa tylko a moze az 2 osoby barmanki i to tyle w nowej dyskotece starej obslugi. Nie zamierzam pyskowac tylko napisalem ze jest alternatywa, a co do hmmm nowej muzyki i innych brzmien, ten kto wie co sie dzieje w kolobrzegu bedzie wiedzial gdzie i co sie otworzylo, wiec smialo tam moze isc i sie pobawic, reklamowac nie bede bo to temat o Mosquito.

I wiecie co jest jeszcze najsmieszniejsze? ze "szlachta" z kolobrzegu wchodzac do mosq wali tekstami...he jak na kolobrzeg moze byc...

a luzie z polski czy gdansk poznan wroclaw krakow itp sa wrecz zachwyceni wystrojem i cala atmosfera panujaca w srodku... wyciagnijcie wnioski sami.
Didi
Rycerz forum

Postprzez Mafi » poniedziałek, 23 lip 2007, 08:06

Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Didi » poniedziałek, 23 lip 2007, 08:15

Ostatnio edytowano poniedziałek, 23 lip 2007, 08:30 przez Didi, łącznie edytowano 1 raz
Didi
Rycerz forum

Postprzez Mafi » poniedziałek, 23 lip 2007, 08:24

Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Bruno » poniedziałek, 23 lip 2007, 08:53

Bruno
Rycerz forum

Postprzez Martius » poniedziałek, 23 lip 2007, 10:37

:]
No właśnie ...
Martius
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 3816630

Postprzez Flo » poniedziałek, 23 lip 2007, 11:28

Flo
Arcymistrz

Postprzez r00t » poniedziałek, 23 lip 2007, 16:46

...po pierwsze nadużywamy tutaj określenia "DJ"... bo prawdziwi DJ'e grają sklejając bity i nic przy tym nie mówią... w tym przypadku mamy raczej do czynienia z tworem, który możemy nazwać zgrabnie "prezenter dyskotekowy" ... DJe przestali mówić na imprezach gdzieś pod koniec lat 80tych... (od mówienia są teraz MCs, ale to zależy od rodzaju muzyki jaką się gra)

"Komar" to to samo co już znamy tylko zapakowane w nowy kolorowy papierek... i tyle. Po co sprowadzać "DJów" ze Szczecina skoro wszyscy grają tak samo (lub tak jak nakazuje "C4" zainstalowane pod konsoletą) ... to kompletnie mija się z celem...

DiDi: Ja nie narzekam... ja oceniam.. mam prawo, bo "Komar" jest produktem a ja jestem konsumentem... Pisanie "to weź sobie otwórz(otwórzcie) klub..." jest zwyczajnie poniżej poziomu... czy jak chcesz założyć na siebie dobre spodnie i marynarkę to sam bierzesz się za igłę i nici? bez przesady... Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie a ty możesz się z tym zgodzić lub nie - możesz też przedstawić jakieś kontrargumenty w dyskusji. Pisanie stwierdzeń odnośnie otwierania klubów można sprowadzić do "jak się nie podoba to wy..."

Jak byś dobrze przeczytał mój tekst to byś zauważył że użyłem słowa "chyba" odnośnie stwierdzenia, że grają tam ludzie z "riviersa" ... zresztą nie ma to kompletnie żadnego znaczenia kto tam gra... z powodów o których napisałem wyżej...

Nie muszę otwierać klubu, żeby ocenić który trzyma jakiś poziom a który nie. Oczywiście oceniam to wg moich kryteriów. Uważam, że trochę w życiu widziałem i słyszałem więc mam punkt odniesienia. Z klubami jest tak samo jak z jedzeniem, książkami i ubraniami (i ze wszystkim innym)... mamy złe i dobre książki, dobre restauracje i fastfood'y, dresy z bazaru i garnitury od Hugo Boss'a...

I o co chodzi z tą "moją muzyką"? ... muzykę obowiązuje podział taki sam jak powyżej... Uważam że jest muzyka, która nadaje się do grania w klubach i taka, która się do tego celu nie nadaje. Mam na myśli muzykę, która każdemu się spodoba (starszym i młodszym klubowiczom) i można ją zaliczyć do tak zwanego klubowego "środka" - (np. ) Albo ma się "smaka", albo się go nie ma...

Odnośnie grania... ja uważam że set DJa to swego rodzaju podróż... która ma początek rozwinięcie i zakończenie... to jest spójna całość, która buduje klimat i powoduje że ludzie krzyczą na parkiecie... Nie można grać "i tego i tego" i jednocześnie utrzymać jakiś klimat... to jest niewykonalne z przyczyn o których pisałem w poprzednim poście (jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego)...

Mam nadzieję, że teraz zostałem zrozumiany... kompletnie nie interesuje mnie czy gra (grał) tam ktoś z "riviersa" czy nie... ja nie zauważyłem zmiany i tyle... uważam też, że takie kurczowe trzymanie się utartego "szkieletu" imprezy zniechęci tych, którzy chcieli czegoś innego... świeższego.

A co do Fregaty, dla mnie "komar" ma tylko lepsze wyposażenie od niej... co do klimatu... myślę że jest podobny.... czyli "dancing"
r00t
Administrator

Postprzez kulA » wtorek, 24 lip 2007, 22:06

kulA
Rycerz forum

Postprzez Joey » wtorek, 24 lip 2007, 22:52

Joey

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark