chyba sa jakies srodki na zlagodzenie tego procesu
literat plywajacy kajakiem po parsecie

Konsul napisał(a):Flo napisał(a):Konsul napisał(a):Flo napisał(a):Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):pisać każdy może... nie wiem skąd to oburzenie... od czasu kiedy dwóch piekarzy z hurtownikiem opisało niewinnych ludzi w jakimś przedwyborczym popier[beeeep], jako kołobrzeską ośmiornicę, odczuwam litość dla nieporadności w artykulacji poglądów...
Mimi, a Ty w "Lupie" pisujesz? Tak pytam z ciekawości.
moze zmienil opcje polityczna![]()
Generalnie, polityk niech sie politykuje a nie pisuje, i to obojetnie z jakiej jest opcji
Uważam, że słowo pisane jest również elementem polityki. I duże brawa za odwagę podpisania się pod całością tej gazety przez Pana Lecha Kozerę.
lubisz paszkwile? A jak Ciebie ktos gdzies publicznie smaruje to tez popierasz?
Flo, czytałeś "Lupę"? Ja nie zauważyłem żadnych paszkwili, wszystkie artykuły są zgodne z prawdą i faktami. Tyle, że opisane z innej strony, jak dla mnie większość z tekstów może być pretekstem do polemiki. Tylko, że problem się pojawia, gdy brak jest argumentów. Wtedy pozostaje nazwać to paszkwilem, głupotami etc. W sumie dość popularny zabieg retoryczny wśród kołobrzeskiej Platformy Posła Karpiniuka.
abebe napisał(a):Konsul napisał(a):Flo napisał(a):Konsul napisał(a):Flo napisał(a):Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):pisać każdy może... nie wiem skąd to oburzenie... od czasu kiedy dwóch piekarzy z hurtownikiem opisało niewinnych ludzi w jakimś przedwyborczym popier[beeeep], jako kołobrzeską ośmiornicę, odczuwam litość dla nieporadności w artykulacji poglądów...
Mimi, a Ty w "Lupie" pisujesz? Tak pytam z ciekawości.
moze zmienil opcje polityczna![]()
Generalnie, polityk niech sie politykuje a nie pisuje, i to obojetnie z jakiej jest opcji
Uważam, że słowo pisane jest również elementem polityki. I duże brawa za odwagę podpisania się pod całością tej gazety przez Pana Lecha Kozerę.
lubisz paszkwile? A jak Ciebie ktos gdzies publicznie smaruje to tez popierasz?
Flo, czytałeś "Lupę"? Ja nie zauważyłem żadnych paszkwili, wszystkie artykuły są zgodne z prawdą i faktami. Tyle, że opisane z innej strony, jak dla mnie większość z tekstów może być pretekstem do polemiki. Tylko, że problem się pojawia, gdy brak jest argumentów. Wtedy pozostaje nazwać to paszkwilem, głupotami etc. W sumie dość popularny zabieg retoryczny wśród kołobrzeskiej Platformy Posła Karpiniuka.
Konsul z szacunkiem, ale nie pitol, ktoś na Ciebie donos napisze i podpisze się Alojzy Bombka, albo wogóle się nie podpisze , co myślisz? ale szajs! Tylko Kozera sie podpisuje, reszta to obsikane ze strachu harcereczki! ok?
mimoza napisał(a):dopóki ktoś komuś mordy nie obije to tak będzie sobie towarzystwo dowalać... wątpię czy L. Kozera, chętny jest do brania łupnia za anonimów... rzecz gustu...
Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):dopóki ktoś komuś mordy nie obije to tak będzie sobie towarzystwo dowalać... wątpię czy L. Kozera, chętny jest do brania łupnia za anonimów... rzecz gustu...
Co Ty mimi? To nie ten sport.
BLAaa napisał(a):Zasłuzyłem się na umieszczenie z imienia i nazwiska w LUPIE. Szkoda, że w nieprawdziwej roli...
. Nie spotykałeś się z S.K. w sprawie koalicji? Sam słyszałem, jak usłyszałeś o wynikach wyborów, to zacierając ręce powiedziałeś "No to montujemy koalicję", pamiętasz? 
Konsul napisał(a):Tak czy inaczej nikt się zapewne nie spodziewał, że powstanie pismo opozycji. Taki to PiS podobno rozproszony, ludzi nie ma, nikt tam nie działa etc. etc. A tu proszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 3 gości