Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Mariol » środa, 14 lut 2007, 15:31

Po pierwsze mam dość tej "zimy" choć ostatnio mnie przymroziło w autobusie do Piernikowa... na szczęście wytrzymałam.. :D
I co..?? "Veni vidi vici"...??
Veni i vidi owszem ale z vici było już gorzej... :wink: Ale trzymam się jak na razie pionu... Choć już nigdy w życiu nie sprawdzę wyników 13-go.... ;/
Ale cóż.. Zapałki w oczka i dalej do przodu... :twisted:
Marzę, żeby znaleźć się znów w cieplutkim domku..... :roll:
Mariol

Postprzez keeper » środa, 14 lut 2007, 16:16

zgaga mnie męczy cały dzień.. ;/ ale generalnie tak mi dzis wesoło, że aż sie nic nie chce :wink:
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olga » środa, 14 lut 2007, 17:55

Jestem rozbita... skołowana... z każdą godziną jest coraz gorzej :| Mam tak wiele do powiedzenia, a jednocześnie dręczy ta kompletna pustka w głowie :> Zupełnie nie wiem od czego zacząć, co chwilę przypominam sobie coś nowego co chciałabym powiedzieć... muszę wreszcie złapać za kartkę i długopis i przestać jedynie układać wszystko w myślach... Od kilku dni głośno powtarzam sobie 'nie masz nic do stracenia'... Dziś wieczorem... tak, to musi być dziś :?

Póki co muszę posłuchać sobie trochę muzyki... takiej, która ukoi mi nerwy i ułatwi wykonanie zadania...
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez redlovebloodgirl » środa, 14 lut 2007, 19:14

Mariol ty sie tam zbieraj w calosc i do przodu :) i zdaj mi jakas relacje z postepow ;)

pomarzlam sobie dzis w kg w milym towarzystwie..a teraz? moze ciasteczka? :twisted: :*
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez keeper » środa, 14 lut 2007, 20:05

"Zarezerwowalem stolik na dzisiejsza kolacje. Przyjade o 20.00, bądź gotowa,proszę"...No to do 20.00 mamy jeszcze kupę czasu, dlatego spokojnie człapię sobie w kapciach i piżamce, siorbiac herbate i klepiąc na forum :D
keeper
Rycerz forum

Postprzez Flo » środa, 14 lut 2007, 20:09

keeper napisał(a):"Zarezerwowalem stolik na dzisiejsza kolacje. Przyjade o 20.00, bądź gotowa,proszę"...No to do 20.00 mamy jeszcze kupę czasu, dlatego spokojnie człapię sobie w kapciach i piżamce, siorbiac herbate i klepiąc na forum :D

kobiety :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Flo
Arcymistrz

Postprzez keeper » środa, 14 lut 2007, 20:17

Flo napisał(a):
keeper napisał(a):"Zarezerwowalem stolik na dzisiejsza kolacje. Przyjade o 20.00, bądź gotowa,proszę"...No to do 20.00 mamy jeszcze kupę czasu, dlatego spokojnie człapię sobie w kapciach i piżamce, siorbiac herbate i klepiąc na forum :D

Nie zapominaj ,ze u mnie jest dopiero po 19.00,wiec zdążę. Mistrzyni kamuflażu, półśrodków i patentów zawsze zdąży :)
keeper
Rycerz forum

Postprzez Flo » środa, 14 lut 2007, 20:22

keeper napisał(a):
Flo napisał(a):

Nie zapominaj ,ze u mnie jest dopiero po 19.00,wiec zdążę. Mistrzyni kamuflażu, półśrodków i patentów zawsze zdąży :)

:doh: ale skucha :lol: Zapomnialem
Flo
Arcymistrz

Postprzez cushu » środa, 14 lut 2007, 20:44

Poszedłem dzisiaj do starej szkoły, gdzie w najciemniejszych zakamarkach piwnic swoją kanciapę miał mój sensei - Ryszard konserwator. Mówię mu: Sensei, ty i twój mop posiedliście mądrość świata, prowadziłeś za rękę przez ciemności ringu Szybką Pięść Złamanego Zębą, uczyłeś Amerykańskiego Wojownika zanim ci go skośnoocy nie wykradli gdy spałeś pijany, odkryłeś na ulicy Kida i zrobiłeś z niego Karate Kida, którego amerykanie przerobili na wiele części. Daj mi swą mądrość, żebym rozdał ją jak swoją cnotę.
Na co sensei popatrzył na mnie nieufnie i powiedział: Trzymaj garde synu, bo pięść czyha na ciebie w muszli małży, na każdym palcu ma po jednej literze L O V E, trzymaj garde bo miłość czasem udzerza nie tylko do głowy.
I uśmiechną się do mnie swoimi bezzebnymi dziąsłami.
cushu
Terminator

Postprzez keeper » środa, 14 lut 2007, 20:50

boże Tomek, idź na fajkę co... :wink:
keeper
Rycerz forum

Postprzez m@rta » środa, 14 lut 2007, 21:07

no i ciasto sie nie udalo :smiech: gdzie kucharki dwie tam...

dobra to my juz idziemy :lol:
m@rta
Bywalec

Postprzez cushu » środa, 14 lut 2007, 21:36

nie mogę.. byłem bardzo niegrzecznym chłopcem i postanowiłem się ukarać.. rodzice są ze mnie dumni, ale mowia ze z tym biczowankiem to juz troche przegiąłem.. w kazdym bądz razie stanąlem przed lustrem, przycisnalem kota sasiada do klaty zeby wygladac bardziej mesko i obniżonym głosem powiedziałem..

Obrazek

No dobra, powiedzialem cos innego, ale bylem taki meski z tym kotem... :lol:
cushu
Terminator

Postprzez keeper » czwartek, 15 lut 2007, 08:47

Cudowny wieczór, cudowny poranek...miałam nigdy nie zmieniac stanu cywilnego,ale cos mi się wydaje,że o kant dupy można sobie rozbić te wszystkie postanowienia :wink:
keeper
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark