Sniło mi się, że...

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Colinare » niedziela, 11 lut 2007, 20:40

A mi się śniło, że pisałem egzamin... obudziłem się i rzeczywiście trwał egzamin :D
Colinare
Dyskutant

Postprzez jedams » poniedziałek, 12 lut 2007, 21:33

mnie już od bardzo długiego czasu śni się wciąż ten sam sen!!
spaceruję sobie w nocy po mieście, nie znam tego miasta.. spaceruję i podziwiam widoki jasno błyskających neonów reklamowych i bilboardów.. kiedy patrzę w prawo w ciemną uliczkę.. na jej końcu ledwo co dostrzegam kolejny bilboard.. strasznie zaciekawiony jego przekazem wchodzę w tą uliczkę która w mgnieniu oka przekształca się w ciasny ślepy zaułek!! bilboardu już nie ma.. a ja zaczynam uciekać przed ogromnym czołgiem!! :shock: :!: i rzecz jasna jak to w snach.. uciekając nie potrafię biec szybko.. wszystko co robię wygląda jakby działo się to w zwolnionym tempie.. czołg jednak dopada mnie wkońcu .. i wtedy dzwoni budzik.. :?
jedams
Rozgrzewa się

Postprzez maxmad » niedziela, 18 lut 2007, 17:08

J miewam sny w odcinkach.
maxmad
Rozgrzewa się

Postprzez kamila » poniedziałek, 19 lut 2007, 12:56

noc nie przespana, ale rano miałam mase dziwnych snów.. jeden z nich: po obejrzeniu wczorajszego/dzisiejszego filmiku Fida, śniła mi się uczelnia i moje (nie) zaliczenie :|
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez keeper » wtorek, 27 lut 2007, 22:00

No to mi się śnilo, że poszłam z synkiem mojego brata na zakupy,ale był taki niegrzeczny i marudny, że zostawiłam go w nosidełku przed sklepem :lol: a potem śniło mi się, że mój tata przywiązał mojego psa przed sklepem,a on zdechł..z nudów.. a myślalam,ze tylko kobiety w ciąży mają dziwne sny i że jazdy to ma się tylko po majonezie :lol:
keeper
Rycerz forum

Postprzez james » środa, 28 lut 2007, 10:32

kolejny sen z gatunku tych pieknych lecz malo realnych :( ehhhh
james
Mistrz klawiatury

Postprzez kamila » piątek, 9 mar 2007, 09:45

mój pies był gwałcony (chociaż nie wiem czy to gwałt, bo widziałam uśmiech na jej pysku) przez jakiegoś czarnego psa.. jak chciałam go odsunąć to się nie dało, bo stał twardo jak skała i czynił to co czynił. Gdzie moja kawa? :lol:
kamila
Arcymistrz

Postprzez kamila » wtorek, 13 mar 2007, 09:32

Jesień, Nowy Jork, spacery po parkach i pisanie czego byśmy nie chcieli na egzaminie ( :lol: ). Nikt mnie z grupy nie lubił, każdy wieszał na mnie psy, ale z tego co pamiętam jakoś specjalnie nad tym nie rozpaczałam :wink:
kamila
Arcymistrz

Postprzez Agunia__ » wtorek, 13 mar 2007, 12:46

Ze rzucilam palenie i nie kosztowalo mnie to stresu i nerwowki - niestety trzecia doba wcale nie jest taka latwa i przyjemna... staram sie nie dac ale ...
Agunia__
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 4975651

Postprzez Bonhart » wtorek, 13 mar 2007, 13:50

Przedostatniej nocy snil mi sie Kolobrzeg, moi znajomi, byla dziewczyna...

Coz jak widac tesknota sie odzywa... a nawet nie mam czasu przyjechac do Kolobrzegu...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Agunia » piątek, 16 mar 2007, 09:32

Ostatnio śniło mi się, że w moim domu był jakiś pies, który miał wściekliznę. Ktoś z rodzinki stwierdził, że jest on niebezpieczny więc trzeba go zastrzelić, tylko, że jak na złość nikt z nas nie miał broni ( :lol: ). A potem pamiętam już tylko, że ktoś mu rozciął brzuch i martwy psiak z widocznymi wszystkimi wnętrznościami leżał zwyczajnie w śmietniku.
Cholerka no, dziwne.... przecież ja nie mam psa, tylko 4 koty :P
Agunia
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 4081021

Postprzez Agunia__ » piątek, 16 mar 2007, 10:35

Mi sie snilo ze wracalam na urlop do Polski - zeby bylo smieszniej samolot ladowal na Bagiczu, po goracych powitaniach stwierdzilam ze nie chce do domu tylko na wakacje - no i pojechalismy na Mazury... :) (w sumie marzy mi sie powrot i Mazury :> )
Agunia__
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 4975651

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark