Sniło mi się, że...

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez cushu » piątek, 26 sty 2007, 10:52

cushu
Terminator

Postprzez Olga » niedziela, 28 sty 2007, 16:34

... byłam w Warszawie :shock: Wiem, że to była Warszawa, ale nijak do siebie nie podobna [smilie=hmmm.gif] Chyba, że teraz rzeczywiście tak wygląda, nie byłam tam z 10 lat :|
Budziłam się kilka razy, po czym zasypiałam i znowu Warszawa :? Nie wiem tak do końca co tam robiłam [smilie=hmmm.gif] Łaziłam/jeździłam bez celu, snułam się po jakichś dziwnych uliczkach, gadałam z dziwnymi ludźmi, czegoś/kogoś szukałam (jakoś mnie to nie dziwi :| )... Co chwilę zmieniałam sposób przemieszczania się (od roweru po rolki :shock: ) Nie pamiętam z tego snu nic co byłoby całkowicie logiczne :help:
To już normalnie jakaś obsesja :doh: To miasto mnie przyzywa w każdy możliwy sposób, ale coś nie pozwala mi tam dotrzeć :lol:
Boję się iść spać :shock: :smiech:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez amaron » niedziela, 28 sty 2007, 21:43

amaron
Rozgrzewa się

Postprzez keeper » środa, 31 sty 2007, 12:54

keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Syriusz » czwartek, 1 lut 2007, 23:12

Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez Alien » niedziela, 4 lut 2007, 09:42

Od jakiegoś czasu śnią mi się warkoczyki..... Mam tylko nadzieję że nie mówię przez sen... :wink:
Alien
Coś tam napisał

Postprzez Alien » niedziela, 4 lut 2007, 13:42

Alien
Coś tam napisał

Postprzez Wald » niedziela, 4 lut 2007, 21:34

Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Olga » poniedziałek, 5 lut 2007, 00:35

Ostatnie dwie noce to istny ubaw... nieco koszmarny, ale jednak :lol:

Po pierwsze
śniło mi się, że mój kuzyn został nawiedzony, leżał przywiązany do kaloryfera szalikiem i tak dziwnie nim rzucało :lol: Jakaś babka odprawiała egzorcyzmy. Zostawili mnie z nim samą i w jakiś tajemniczy sposób zmienił się w moją kuzynkę, która zaczęła mnie dusić podczas gdy ja stałam w wannie ( :| ) a z jej gardła wydobywał się mroczny głos :lol: :smiech: Śmiech na sali :doh:
Po drugie śniło mi się, że coś przeskrobałam, teraz już nie pamiętam co. Za karę wypalono mi na ręku dużą literę 'P' :| O dziwo nie bolało to zbytnio, ale potem biegałam po aptekach i szukałam maści, która zmniejszyłaby 'bliznę' :lol:
Po trzecie sniło mi się, że do mojego domu zwaliła się cała rodzinka, czyli jakieś 20 osób. Moja mama gotowała obiad i zapomniała o mnie, po czym biegała wokół stołu, zabierała ludziom z talerza ziemniaki i mięso żeby dać mi jeść. Ganiała tak dość długo ale i tak na talerzu miałam dwie łyżki jakiejś brei i uciekłam z płaczem :lol:

Rozpisałam się tak ponieważ moje sny są zazwyczaj zupełnie normalne i taki maraton głupot zdarza się wyjatkowo rzadko :lol:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark