GJPM napisał(a):Brelik 6 lat temu uratował mojego kota, operację przeprowadził w nocy. Kot ma się dobrze do dziś. M. Brelik jest weterynarzem z powołania.
Nie polecam faceta koło świateł koło Kamiennej, kompletnie się nie zna - odesłał moja mamę z szynszylą do domu, ocenił jej stan jako bardzo dobry, następnego dnia zwierzak umarł w strasznych cierpieniach.
Nigdy, nigdy, nigdy nie korzystajcie z usług Pana Rogoży na ul. Jedności Narodowej - zaszywa zwierzęta na żywca, bez znieczulenia, za to znieczula się sam (...) raz dał mojemu kotu narkozę po ocenie jego wagi metodą ' na oko' - dawka przeznaczona była dla zwierzęcia ważącego 6 kg, kot ważył 3.5.

japro napisał(a):M. Brelik polecam serdecznie. Moj pies jest pod jego opieka od 6-7 lat i trzyma sie swietnie. Zna sie na rzeczy i widac ze lubi zwierzeta, i tak jak juz ktos wyzej powiedzial nie jest materialista.
Jeszcze raz polecam
karolina napisał(a):japro napisał(a):M. Brelik polecam serdecznie. Moj pies jest pod jego opieka od 6-7 lat i trzyma sie swietnie. Zna sie na rzeczy i widac ze lubi zwierzeta, i tak jak juz ktos wyzej powiedzial nie jest materialista.
Jeszcze raz polecam
jaka cena taka jakosc niestety:/
, Moim zdaniem jest on dobrym weterynarzem tylko jesli chodzi o szczepienie i "male dolegliwosci" natomiast jesli chodzi o ciezsze przypadki to odradzam ale jesli ktos sie uprze to rade skonsultowania sie z innym weterynarzem tak dla pewnosci.(chodzi tu tylko o moje doswiadczenie pewnie znajda sie ci ktorym pomogl z nawet beznadziejnymi przypadkami)karolina napisał(a):natomiast jesli chodzi o ciezsze przypadki to odradzam ale jesli ktos sie uprze to rade skonsultowania sie z innym weterynarzem tak dla pewnosci.
cichy napisał(a):karolina napisał(a):natomiast jesli chodzi o ciezsze przypadki to odradzam ale jesli ktos sie uprze to rade skonsultowania sie z innym weterynarzem tak dla pewnosci.
moim zdanie ciezsze przypadki zawsze powinno sie konsultowac z innymi weterynarzami/lekarzami

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości