strata czasu ... nawet mi się nie chce uzasadniać...
wytrzymać do końca projekcji można tylko i wyłącznie mając wyjątkowo interesujące towarzystwo... inaczej ucieka się już w połówie filmu jak nadzieja, że film się rozkręci pryśnie

'Dwójka' nie przebiła 'jedynki' jednak zupełnie szczerze i z przekonaniem mogę powiedzieć, że bardzo dobrze się bawiłam i zamierzam to powtórzyć
Obu części na pewno nie można ze sobą porównywać ponieważ są to zupelnie różne filmy, odrębne opowieści ...
(choć trochę szkoda
)
oraz oczywiście to co najważniejsze - CUDOWNY Kapitan Jack Sparrow, czyli znów boska rola Depp'a
Ten facet jest fantastyczny ... nic dodać nic ująć.
na którą już czekam

mimo, że stosunkowo mało w nim treści czy jakiś wzniosłych przekazów potrafił się jednak obronić ... nie tylko dobrą muzyką ale i tym jak podszedł do kwestii seksualności ludzi... zaskoczyło mnie ukazanie niemal w fabularny sposób jak wiele radości może sprawić seks... nawet ten nieporadny ale pełen eksperymentów czy fascynacji jeśli tylko trafi się na tego swojego "ktosia" o podobnym temperamencie
polecam tylko tym którzy nie zgorszą się nagością 
Szczerze polecam.
Ciekawa produkcja off'owa, która udowadnia, że ambitne duńskie kino to nie tylko Lars von Thier. Zimny neofaszysta po odsiadce w zakładzie karnym trafia na resocjalizację do mini-ośrodka przy wiejskim kościele, gdzie jego światopogląd ulega starciu z niewybredną mieszanką znajdujących się tam ludzkich osobowości oraz życiem toczącym się innym rytmem i zasadami. Humor momentami dość czarny, ale naprawdę nie do pogardzenia. Ogólnie - kawał dobrego kina i mimo poruszanej tam tematyki, takiż kawał dobrej zabawy 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości