BLAaa napisał(a):Ptaszyska tak ćwierkają pod oknem, że za cholerę nie idzie spać od 5-6 rano...
Ostatni spałem na wsi i już mnie obudziły o 4. Ale powiem ,że jak tak rano wstałem to czułem sie znakomicie ,lepiej niz gdybym wstał o 8 a.m.
BLAaa napisał(a):Ptaszyska tak ćwierkają pod oknem, że za cholerę nie idzie spać od 5-6 rano...
WZT napisał(a):wy sie cieszczie sie ze nie mieszkacie w szczerym lesie- okolo 3 -4 w nocy te ptaszki zaczynaja tak halasowac ze glowa mala....
U mojej współlokatorki na balkonie jest gniazdo jaskółek (są też na wielu balkonach obok). Dają fantastyczne popisy wokalne o różnych porach. Jednak największa zabawa była kiedy przeganiały ze swojego gniazda wróble, które się tam zadomowiły
(pomimo, że mam pokój po drugiej stronie wszystko idealnie słyszę). Przez 15 lat w Kołobrzegu miałam koło okna 'gniazdo' kawek
Wierzcie mi ... każde inne ptaki to raj dla ucha ...
do tego po remoncie zlikwidowalam firanki a rolet jeszcze nawet nie zamówiłam...
do tego dodam na dobranoc jedną "przyjemną" rozmowę i dziś pewnie nie zasnę... 
Budziłam się co godzię, bo moje 'cudne' sny mnie dręczyły
Do tego od 8.00 rano jakiś facet maltretował przez 40 minut bliżej niezindentyfikowaną maszynę, która brzmiała jak zaksztuszona kosiarka
Po 9.00 sąsiedzi z góry zaczęli chyba skakać waląc piętami o podłogę i wydając dziwne dźwięki
A na koniec jakiś pies wpadł w histerię doprowadzając tym do szału wszystkie osiedlowe czworonogi
Żyć nie umierać ......anula napisał(a):dzisiejsza noc zalicza sie wyjatkow do niewyspanych. nie dosc ze burza nie pozowliła zmrużyc oka to jeszcze pobudka o 7.00 i jak tu wypoczywac
zasnęłam po 2
a zostałam obudzona przez kota mojej koleżanki już o 6:20
o 7 na canal + leciały rybki z ferajny więc przynajmniej mi się nie nudziło 
U-S napisał(a):Obudziłam sie o 4:50i nie mogłam dalej spać. To okropne, zawsze byłam wielkim spiochem, ale teraz nie da rady! Spałam całe 5 godzin

yennefer napisał(a):U-S napisał(a):Obudziłam sie o 4:50i nie mogłam dalej spać. To okropne, zawsze byłam wielkim spiochem, ale teraz nie da rady! Spałam całe 5 godzin
zazdroszcze...ja spałam dziś dwie godziny![]()
ale mowi sie trudno, dziś moge nadrobić wreszcie
Są takie ... 'prawdziwie'. A kiedy się budzę mam ochotę tylko usiąć i płakać
Całymi dniami myślę o jednej sprawie .... dlaczego tylko w snach wygląda tak jaj powinna? Ludzie .... to męczące .... chyba przestanę sypiać
Od dziś nie zamykam oczu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości