1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Mariol » środa, 8 mar 2006, 22:15

RaCiK napisał(a):
redlovebloodgirl napisał(a):
(...)
wlasciciele:7 dziewczyn i 20 paru chlopakow :P

Heh. moja klasa liczyła 18 osób (6 dziewczyn i 12 chłopaków) i mieliśmy dwie szatnie, a w czasach świetności 3 ( 6 osób na jedną szatnię).. Trzeba było umieć się zakręcić :wink:

Mnie najbardziej ciekawi ile kontenerów musieli zamówić by opróżnić te wasze dwie szatnie... :lol:
Mariol

bufet?

Postprzez sen » czwartek, 9 mar 2006, 06:41

Obok tematu szatni pojwił sie podtemat bufetu. Za moich czasów nie było takich figli-migli. Ganiało się na róg Wolności i 1 Maja :)
Jeśli ten bufet sąsiaduje z szatnią to feeria zapachów musi być iście zarąbista :shock:
sen
Bywalec

Postprzez fern » czwartek, 9 mar 2006, 12:26

Szatnie są tam gdzie zawsze były, a bufet jest nieopodal sali od PO, więc za bardzo nie sąsiadują ze sobą :D
fern
Ważniak

Postprzez agentWomen » czwartek, 9 mar 2006, 15:23

Konam!!
W pokoju nauczycielskim została wywieszona lista klas które zostawiły w szatniach syf na wizyte sanepidu.
I co?
I mojej szanownej klasy nie ma na tej liście
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobre!!
Na samym widoku w naszym boksie jest zzieleniała już bułka w worku,
pełno reklamówek, śmieci
SYF SYF SYF
A oni nas na liście nie umieścili
Nastapiła jakaś pomyłka chyba
Przeciez ja mam w klasie bydło! 19 facetów! i jak ma byc czysto??!!
agentWomen
Ważniak

Postprzez redlovebloodgirl » czwartek, 9 mar 2006, 15:35

agentWomen napisał(a):Konam!!
W pokoju nauczycielskim została wywieszona lista klas które zostawiły w szatniach syf na wizyte sanepidu.
I co?
I mojej szanownej klasy nie ma na tej liście
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bo nikt na podloge nie zagladal ;) a z wieszakow wszystko w pore zniknelo :twisted: a ta bulka [smilie=smurf.gif]
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 mar 2006, 15:42

a, to dlatego sprzataczka dzisiaj ciągle z tą scierąlatała a Pan Inżynier malował toalety :)
Swoją drogą, dzis wytarłem ławkę chusteczką higieniczna bo śmeirdziala jakas pasta do podlogi! chusteczki zazwyczaj sa białe, moja po wytarciu była czarna :shock:
A kolega położył na swojej kanapke :shock: i potem ją zjadł (kanapkę :) ) :shock: :shock: :shock:
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez Morland » czwartek, 9 mar 2006, 20:06

Tak przy okazji... wczoraj na chemii dowiedziałem się, że podobno moja klasa ma przygotowywać jakieś coś z okazji dnia wiosny :| Pani B. twierdzi, że ludzie mówią o tym na mieście... w galerii Hosso (kto był na gali rozdania nagród, ten wie o co chodzi) :D
Morland
Weteran

Postprzez kazió » czwartek, 9 mar 2006, 21:04

Nash Johnson napisał(a):a, to dlatego sprzataczka dzisiaj ciągle z tą scierąlatała a Pan Inżynier malował toalety :)
Swoją drogą, dzis wytarłem ławkę chusteczką higieniczna bo śmeirdziala jakas pasta do podlogi! chusteczki zazwyczaj sa białe, moja po wytarciu była czarna :shock:
A kolega położył na swojej kanapke :shock: i potem ją zjadł (kanapkę :) ) :shock: :shock: :shock:

a z czym mial (kanapke) :shock:
kazió
V.I.P

Postprzez Flo » czwartek, 9 mar 2006, 21:07

kazió napisał(a):
Nash Johnson napisał(a):a, to dlatego sprzataczka dzisiaj ciągle z tą scierąlatała a Pan Inżynier malował toalety :)

a z czym mial (kanapke) :shock:

jesli z wedlina to juz po nim :cry:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez fern » czwartek, 9 mar 2006, 21:08

Z pastą... rybną? :P
fern
Ważniak

Postprzez Sędzia Czesław » czwartek, 9 mar 2006, 21:40

Morland napisał(a):Tak przy okazji... wczoraj na chemii dowiedziałem się, że podobno moja klasa ma przygotowywać jakieś coś z okazji dnia wiosny :| Pani B. twierdzi, że ludzie mówią o tym na mieście... w galerii Hosso (kto był na gali rozdania nagród, ten wie o co chodzi) :D

Tylko się przyłóżcie...żeby prezes był zadowolony :P
Sędzia Czesław
Ważniak

Gadu-Gadu: 6008002

Postprzez Olcia » czwartek, 9 mar 2006, 23:38

Morland napisał(a):Tak przy okazji... wczoraj na chemii dowiedziałem się, że podobno moja klasa ma przygotowywać jakieś coś z okazji dnia wiosny :| Pani B. twierdzi, że ludzie mówią o tym na mieście... w galerii Hosso (kto był na gali rozdania nagród, ten wie o co chodzi) :D

a ja słyszałam, że któraś z I klas ma robić... :|
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Morland » piątek, 10 mar 2006, 14:06

Olcia napisał(a):

a ja słyszałam, że któraś z I klas ma robić... :|

pitu pitu... jak ja powiem, że moja klasa przygotowuje dzień wiosny to tak ma być... :twisted:
Morland
Weteran

Postprzez Olga » piątek, 10 mar 2006, 17:21

Szatnia :lol: :lol: Moja klasa miała szatnię przy sali 16. Oczywiście przez 3 lata szatnia była otwarta, bo po tym jak nam cztery razy inna klasa kłódkę zwineła to juz sie nikt o nią nie postarał. Zaowocowało to kilkoma zaginięciami, m.in. nowiutkiej kurtki jednego z kolegów ;/ W klasie miałam zdecydowaną przewage dziewczyn ale to wcale nie sprawiło, że nasza szatnia była czysta. Tych kilku facetów miało wystarczająco dużo zdolności, aby narobic niemiłosiernego bałaganu. Oprócz tego, że tradycyjnie, jak chyba w każdej szkolnej szatni, walały się stare śmierdzące buty, których właściciela nie udało się ustalić, to mozna była u nas znaleźć wiele innych 'skarbów' :lol: Między innymi plakaty, które mielismy rozwiesić na mieście na prośbę jednego z nauczycieli :oops: :roll: (oczywiście wolelismy zrobić sobie luźne okienko). Gdyby nagle przyszła epoka lodowcowa i zastała nas w szkole, bo byłoby z czego ognisko rozpalić, bo starych gazet, ulotek i innych tego typu bajerów było pod dostatkiem. Przez 3 lata kilku facetów niweczyło jakiekolwiek starania dziewczyn o utrzymanie porządku :| :help:
A co do ilości szatni to przyznam, że klasa Racika mnie wkurzała :lol: Kiedy robili remont, my musieliśmy trzymac kurtki w reklamówkach podczas gdy hrabiątka z klasy D dysponowały trzema szatniami :evil: Ktoś nawet postanowił na nich donieść ale chyba tego nie zrobił.
Dzień wiosny? No no ... postarajcie sie bo póki co to chyba nikt jeszcze nie pobił Dni Kultury Rosyjskiej, które przygotowywała moja klasa ... to było coś. Kto nie był i nie widział niech żałuje :D
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez RaCiK » piątek, 10 mar 2006, 17:39

Olga napisał(a):(...)
A co do ilości szatni to przyznam, że klasa Racika mnie wkurzała :lol: Kiedy robili remont, my musieliśmy trzymac kurtki w reklamówkach podczas gdy hrabiątka z klasy D dysponowały trzema szatniami :evil: Ktoś nawet postanowił na nich donieść ale chyba tego nie zrobił.
(...)

Olga, skarbie nie przesadzaj, wystarczyło się do mnie ładnie uśmiechnąć, a przetrzymałbym Ci kurtkę na okres remontu, wszakże nie jestem( i nie byłem) tyranem :wink:

Ps. Olga na nas się nie donosiło, zresztą byliśmy najgrzeczniejszą klasą :P
RaCiK
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark