teraz musze szukac stancji
![wall [smilie=wall.gif]](./images/smilies/wall.gif)
teraz musze szukac stancji
![wall [smilie=wall.gif]](./images/smilies/wall.gif)
karolina napisał(a):im bliżej tym gorzej.
jednak wiem, ze to krtko trwac bedzie
i zacznie sie tzw. SAJGON
uroki wyprowadzki ![hang [smilie=hang.gif]](./images/smilies/hang.gif)
karolina napisał(a):co mi po pakowaniu skoro musze mieszkania szukac,a jak na zlosc jak nie szukalam ogloszenia byly jak zaczelam szukac tak ogloszen nie ma![]()

Olga napisał(a)::lol:![]()
![]()
![]()
Wszyscy się pakują i chyba tylko ja nigdzie się jeszcze nie wybieram![]()
No ale póki co nawet nie mogę sobie mieszkania/pokoju załatwić, bo muszę CZEKAĆ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Adit napisał(a):karolina napisał(a):co mi po pakowaniu skoro musze mieszkania szukac,a jak na zlosc jak nie szukalam ogloszenia byly jak zaczelam szukac tak ogloszen nie ma![]()
ale z tego co zrozumialam to mialas juz mieszkanie,tyko rodzicom nie spodobal sie fakt,iz jest ono za daleko![]()
jezeli tak to teraz niech oni Ci szukaja mieszkania a ty w razie "w" zamieszkasz w tamtym![]()

Olga napisał(a):Suzy zmotywowałaś mnieKoniec czekania
![]()
Mnie interesują tylko jednoosobowe pokoje. Innych nie uznaję.
... znajdziesz jaki sobie chcesz (nawet w łatki) ale rzeczywiście już powinnaś szukać... choć wstępnie... jak musisz czekać to przeciągaj pertraktacje itp ale już coś wstępnie "zaklep" żebyś potem nie wylądowała gdzieś na "Rubinkowie" - (to taka "urocza" dzielnica w Toruniu z której jedzie się wyjątkowo dłłłłuuuuggggooo i są jedynie dwa nocne autobusy) ...
). Poza tym nie zawsze mozna pozwolic sobie na osobny pokoj-ze wzgledu na brak innej mozliwosci czy finanse.

Suzy napisał(a):trzymam kciuki
Mam nadzieję że uda mi się coś wyszukać w pobliżu Wydziału Prawa i Administracji. Tylko, że nie wiem jeszcze gdzie będę pracować. Potem się okaże, że będę musiała wstawać o 5.00 rano żeby do roboty dojechać

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości