MeYa napisał(a):
(..)
btw. Olkakg tak w ogole to w jakiej klasie jestes i kogo za wychowawce??
klasa przyrodnicza (ta masochistyczna
2 przedmioty rozszeżone)
a wychowawcą, a raczej opiekunem
jest Pani od geografii..MeYa napisał(a):Olga napisał(a): Poza tym 2,5 godziny na zielonym to i tak mało. W klasie maturalnej potrafilismy tam siedziec przez 5 godzin bo nikt nas nie informował, że lekcji nie będzie![]()
![]()
tak czy inaczej do zobaczenia w środę lub czwartek
ha ha ha
to trza bylo sie dowiadywacmy wiecej niz 3 nie siedzielismy....bo po przekroczeniu tej krytycznej granicy 3 godzin z reguly szlismy do domu:P
Twoja klasa była bardziej zaradna .... i bardziej cwana
Zresztą juz kiedyś o tym pisałam
MeYa napisał(a):no i ja Ciebie dzisiaj widzialam na miescie z Yennefer chyba
To druga psychiczna co chce iść na kilka godzin do Kopernika 
Mariol napisał(a):Podoba mi się ta wizja mieć w sobotę tylko 3 pierwsze lekcje...![]()
![]()
![]()
![]()

kawon napisał(a):Olga napisał(a): (ładne stoły macie).
niestety wynieśli![]()
kawon napisał(a):Wpadaj na polski do pani N. w srode na 3. godzinie albo w piatek na 8.
No niestety. Będę w szkole w czwartek 
) miłe

Olga napisał(a):MeYa napisał(a):Olga napisał(a): Poza tym 2,5 godziny na zielonym to i tak mało. W klasie maturalnej potrafilismy tam siedziec przez 5 godzin bo nikt nas nie informował, że lekcji nie będzie![]()
![]()
tak czy inaczej do zobaczenia w środę lub czwartek
ha ha ha
to trza bylo sie dowiadywacmy wiecej niz 3 nie siedzielismy....bo po przekroczeniu tej krytycznej granicy 3 godzin z reguly szlismy do domu:P
Twoja klasa była bardziej zaradna .... i bardziej cwana
Zresztą juz kiedyś o tym pisałam
MeYa napisał(a):no i ja Ciebie dzisiaj widzialam na miescie z Yennefer chyba
Nie 'chyba' a na pewno z YenneferTo druga psychiczna co chce iść na kilka godzin do Kopernika
czekam na odp.

Sylwia napisał(a):Ja mojej polonistki z klasy trzeciej nigdy nie będę miło wspominać [Brem.]. Ma wiedzę, fakt, ale jej pamięć szwankuje. A to zapomina co zadała, a czego nie, a to sprawdziany sprawdza te same dwa razy, a to coś, a to coś. Najgorsze, że nic nie da sobie powiedzieć. Na szczęście mam to już za sobą. Szczerze współczuję tym, których uczy... ale mam nadzieję, że juz tego nie robi.

Nemo napisał(a):
A moze sie trzecia'' psychiczna'' podłaczyc???![]()
czekam na odp.
![]()
![]()
ale moze po znajomosci Cie przyjmą 
Hmmm.... a ja baaardzo dobrze wspomina tę pania profesor......miałam u niej piateczki....Natomiast wspomnienie pani profesor od matematyki.....napawa mnie wstrząsami niechęci....Ale to już zamierzchła historia.......(której profesora K. równie miło wspominam jak prof. B. )Ja mojej polonistki z klasy trzeciej nigdy nie będę miło wspominać [Brem.].
Olga napisał(a):Poza tym Ty jesteś w II klasie, a ja mam ochotę popatrzeć na przestraszone miny pierwszoklasistów![]()
![]()
No bo pani N. chyba dostała jakieś I klasy![]()
narazie nie jest tak źle na polskim
zresztą jak samam pani N. stwierdziła nie wyglądamy na przestraszonych

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości