ale przynajmniej miło się spotkać z przyjaciółmi
w każdej sytuacji należy widzieć jakieś plusy

ale przynajmniej miło się spotkać z przyjaciółmi

) .... myślałam - dwa egzaminki plus jedno zaliczenie ćwiczeń to na wrzesień pryszczyk...ale nie przewidziałam jednej drobnej rzeczy... że mogę nie zdać jakiegoś egzaminu... i oczywiście - jednego nie zdałam!!! a więc zostałam z czterema egzaminami na wrzesień.... toż to dosłownie jak na innych kierunkach cała sesja... a do tego na każdy egzamin (prócz zaliczenia z ćwiczeń które od wczoraj mam za sobą) przypadają po dwie książki ( tak ok. 300-400 stron)
oj, szkoda gadać... jeszcze tylko przyszły wekend i będzie po kłopocie.... - oby - ...
ZAINTERESOWANA napisał(a):W takim razie Suzy powodzenia przy dalszych perypetiach...

Crash napisał(a):Czy ktos w tym roku wybiera sie studiowac do 3city?? -----> poszukuje wspollokatoraCheers
teraz drugi rok . moze moj kolega z roku on tez poszukuje wspolokatora??
WZT napisał(a):Suzy, czemu ty masz tak dziwnie sesje ulozona???
Kampania Wrzesniowa czy co?????
Kolega tez jest na zaocznych i ma inny kierunek ale on mial sesje do polowy wakacji....
Czemu was tak troche glupie porozmieszczali?
a tak pozatym to kiedy to dokladnie , musze szykowac kciuki
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Agnes napisał(a):Crash napisał(a):Czy ktos w tym roku wybiera sie studiowac do 3city?? -----> poszukuje wspollokatoraCheers
ja juz tam mieszkamteraz drugi rok . moze moj kolega z roku on tez poszukuje wspolokatora??
![]()
![]()
moze za miesiac wroci
a tymczasem cieszmy sie jeszcze ostatnim miesiacem wakacji (ci, ktorzy maja to szczescie)

Crash napisał(a):Agnes napisał(a):Crash napisał(a):Czy ktos w tym roku wybiera sie studiowac do 3city?? -----> poszukuje wspollokatoraCheers
ja juz tam mieszkamteraz drugi rok . moze moj kolega z roku on tez poszukuje wspolokatora??
![]()
![]()
no ja trzeci... tylko troche mi sie pokrecilo z lokum w przeciagu ostatnich paru tygodni
a tak pozatym jak to dobrze ze zaraz wrzesien ....wiem wiem powtarzam sie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości