1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez MeYa » sobota, 23 kwi 2005, 13:36

Morland napisał(a):Te matury są chyba jakieś oszukane.. Wszyscy zdają i to z tak dobrymi wynikami.. :>

na przyszlosc zasiegaj lepszych informacji....:P
nie wszyscy zdali....
MeYa
Ważniak

Postprzez Mariol » sobota, 23 kwi 2005, 14:17

Morland napisał(a):Te matury są chyba jakieś oszukane.. Wszyscy zdają i to z tak dobrymi wynikami.. :>

no cóż osoby które nie zdały przecież nie będą tego rozpowiadać wszem i wobec...
lepiej jest nam słyszeć to że ktoś zdał a nie że nie zdał... (taka już chyba nasza natura)
Mariol

Postprzez yennefer » sobota, 23 kwi 2005, 14:41

Morland napisał(a):Chodziło mi o to, że nie kupię nikomu kwiatów z okazji odejścia ze szkoły.. Dajcie mi spokój :P

dobrze, Karolku, ze zaznaczyles, o co ci chodzi :twisted:
bo juz myslalam, ze bedzie ci trzeba przypomniec, co sam obiecales :P (i to jeszcze wczoraj, jesli mnie pamiec nie myli :lol:)
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Morland » sobota, 23 kwi 2005, 14:56

yennefer napisał(a):
Morland napisał(a):Chodziło mi o to, że nie kupię nikomu kwiatów z okazji odejścia ze szkoły.. Dajcie mi spokój :P

dobrze, Karolku, ze zaznaczyles, o co ci chodzi :twisted:
bo juz myslalam, ze bedzie ci trzeba przypomniec, co sam obiecales :P (i to jeszcze wczoraj, jesli mnie pamiec nie myli :lol:)

Nie bój żaby, o niczym nie zapomniałem :P
Morland
Weteran

Postprzez Olga » sobota, 23 kwi 2005, 21:38

żeby nie zdać matury ustnej z polskiego, trzeba być albo całkowicie nieprzygotowanym (co po tylu miesiącach, które mieliśmy, uważam za kompletna głupotę) albo dać się pokonać stresowi (co niestety się zdarza!!!!)

moja klasa jest już po egzaminie i mówie wszystkim tym, którzy jeszcze mają go przed sobą, że nie jest taki straszny jak go malują :lol: !!! bałam się piekielnie, ręce mi latały, kułam na pamięć, bałam się tych 15 minut, ewentualnych zacięć .... chodziłam spanikowana przed wejściem na salę!! NIE WARTO!!! wiem, że łatwo mi mówić skoro już zdałam, ale po tym jak usłyszałam o kilku wypadkach stresowych jakie miały miejsce (nie mówię tu tylko o naszej szkole) to chcę powiedzieć, że skoro ja PANIKARA zdałam bez problemu to każdy może zdać!!!!
zapewniam, że i tak zmienicie trochę tekst, o czymś zapomnicie, zatniecie się .... a te 15 minut to tylko coś umownego .... stres na sali trwa kilka minut potem jest już ok .... jak ktoś z komisji potakuje to już wogóle jest przyjemnie ... na prawdę SPOKOJNIE!! teraz widzę ile czasu straciłam na nerwy! zarwana noc ... ehhh ...
POWODZENIA WAM ŻYCZĘ!! BĘDZIE DOBRZE!!
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez MeYa » sobota, 23 kwi 2005, 21:41

Olga napisał(a):żeby nie zdać matury ustnej z polskiego, trzeba być albo całkowicie nieprzygotowanym (co po tylu miesiącach, które mieliśmy, uważam za kompletna głupotę) albo dać się pokonać stresowi (co niestety się zdarza!!!!)

moja klasa jest już po egzaminie i mówie wszystkim tym, którzy jeszcze mają go przed sobą, że nie jest taki straszny jak go malują :lol: !!! bałam się piekielnie, ręce mi latały, kułam na pamięć, bałam się tych 15 minut, ewentualnych zacięć .... chodziłam spanikowana przed wejściem na salę!! NIE WARTO!!! wiem, że łatwo mi mówić skoro już zdałam, ale po tym jak usłyszałam o kilku wypadkach stresowych jakie miały miejsce (nie mówię tu tylko o naszej szkole) to chcę powiedzieć, że skoro ja PANIKARA zdałam bez problemu to każdy może zdać!!!!
zapewniam, że i tak zmienicie trochę tekst, o czymś zapomnicie, zatniecie się .... a te 15 minut to tylko coś umownego .... stres na sali trwa kilka minut potem jest już ok .... jak ktoś z komisji potakuje to już wogóle jest przyjemnie ... na prawdę SPOKOJNIE!! teraz widzę ile czasu straciłam na nerwy! zarwana noc ... ehhh ...
POWODZENIA WAM ŻYCZĘ!! BĘDZIE DOBRZE!!

dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje
:prosze: :prosze: :prosze: :prosze:
zostaniesz moim idolem...
mow mi tak jeszcze........do piatku :D to moze nie bede sie stresowac
MeYa
Ważniak

Postprzez Olga » sobota, 23 kwi 2005, 21:50

MeYa napisał(a):
dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje
:prosze: :prosze: :prosze: :prosze:
zostaniesz moim idolem...
mow mi tak jeszcze........do piatku :D to moze nie bede sie stresowac

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heh ... w mojej klasie takie "przypadki" i "wypadki" zdały, że nie wiem jak wogóle można nie zdać ... co trzeba zrobić żeby oblać .... wiem niestety jaki stres potrafi być zabójczy!! bałam sięże moja praca i kawał dobrej roboty pójdąna marne .... ale weszłam ... miły uśmech komisji ... jedna z pań pomogłami plansze wieszać .... cały czas mnie słuchały ... potakiwały .... przy każdym zacięciu (były trzy) uśmiechały się uspokajająco .... po trzech minutach przestałam się telepać ... i mówiłam luźno .... a pytania od komisji nie są trudne ani podchwytliwe ... ja sie na nich troche posypałam a i tak mam 18 pkt ... mam mówic dalej? :lol:
Olga
Rycerz forum

Postprzez MeYa » sobota, 23 kwi 2005, 21:53

Olga napisał(a): :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heh ... w mojej klasie takie "przypadki" i "wypadki" zdały, że nie wiem jak wogóle można nie zdać ... co trzeba zrobić żeby oblać .... wiem niestety jaki stres potrafi być zabójczy!! bałam sięże moja praca i kawał dobrej roboty pójdąna marne .... ale weszłam ... miły uśmech komisji ... jedna z pań pomogłami plansze wieszać .... cały czas mnie słuchały ... potakiwały .... przy każdym zacięciu (były trzy) uśmiechały się uspokajająco .... po trzech minutach przestałam się telepać ... i mówiłam luźno .... a pytania od komisji nie są trudne ani podchwytliwe ... ja sie na nich troche posypałam a i tak mam 18 pkt ... mam mówic dalej? :lol:

taaaaakkkkkkkkk
taaaaakkkkkkk
nie przerywaj.....
mow tak dalej.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MeYa
Ważniak

Postprzez Olga » sobota, 23 kwi 2005, 22:04

MeYa napisał(a):taaaaakkkkkkkkk
taaaaakkkkkkk
nie przerywaj.....
mow tak dalej.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jaka terapia uspakajająca :D :wink:

wykorzystałaś ten czas dany nam na prezentację?
pracowałaś nad nią i udoskonalałaś?
jesteś z niej zadowolona?
mówisz głośno i wyraźnie?
masz czyste buty i nie za duży dekold :lol: :lol: :lol: (w komisji są niestety same panie)
jesteś inteligentna?

no to trzy głębokie wdechy ... ładny uśmiech na wejście ... i do przodu ... 25 minut minie szybciej niż myslisz ... wyjdziesz ... krzykniesz "już po" .... pojdziesz po wynik 20 pkt i będziesz miała to za sobą ...

dobra starczy .... :lol: ...... już nic więcej nie mogę powiedzieć ... :D .....
Olga
Rycerz forum

Postprzez Kulo » sobota, 23 kwi 2005, 22:19

Olga napisał(a):heh ... w mojej klasie takie "przypadki" i "wypadki" zdały, że nie wiem jak wogóle można nie zdać ... co trzeba zrobić żeby oblać .... wiem niestety jaki stres potrafi być zabójczy!! bałam sięże moja praca i kawał dobrej roboty pójdąna marne .... ale weszłam ... miły uśmech komisji ... jedna z pań pomogłami plansze wieszać .... cały czas mnie słuchały ... potakiwały .... przy każdym zacięciu (były trzy) uśmiechały się uspokajająco .... po trzech minutach przestałam się telepać ... i mówiłam luźno .... a pytania od komisji nie są trudne ani podchwytliwe ... ja sie na nich troche posypałam a i tak mam 18 pkt ... mam mówic dalej? :lol:

hej Majkel dzekson :D. jakbys nie zdala to bys miala co pisac w odwolaniu do oke.
Owe Panie nie mogly sie usmiechac gdyz w regulaminie jest napisane ze musza byc obojetne :D
Kulo
Bywalec

Postprzez MeYa » sobota, 23 kwi 2005, 22:22

Kulo napisał(a):
Owe Panie nie mogly sie usmiechac gdyz w regulaminie jest napisane ze musza byc obojetne :D

buehehehehehhehheheheeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
czytales regulamin???????
MeYa
Ważniak

Postprzez Kulo » sobota, 23 kwi 2005, 22:23

MeYa napisał(a):
buehehehehehhehheheheeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
czytales regulamin???????

no ba! sam go pisalem :D
Kulo
Bywalec

Postprzez Olga » sobota, 23 kwi 2005, 22:35

Kulo napisał(a):hej Majkel dzekson :D. jakbys nie zdala to bys miala co pisac w odwolaniu do oke.

:lol: :lol: :lol: :lol: .... regulamin ..... heheheheheh ..... tak samo jak te 15 minut? etam ..... gdyby to było szczerzenie się to rzeczywiście ktoś mógłby się uczepić :lol: .... ale chyba lekkie uśmiechanie się nikomu nie zaszkodzi, a raczej pomoże ... poza tym miły uśmiech na wejście rozluźnia ucznia .... unoszący się koncik ust podczas prezentacji uspokaja .... i miłe "dziękujemy ... dowidzenia" upewnia, iż poszło dobrze ....

i nie gadaj o regulaminie bo moja próba uspokojenia maturzystów pójdzie na marne ... :lol:

Majkel dzekson?? :| ...... :lol:
Olga
Rycerz forum

Postprzez Kulo » sobota, 23 kwi 2005, 23:17

Hej za dzien matura...

ciekawe co by Braian Boitano zrobil gdyby tu byl...
Kulo
Bywalec

Postprzez niko » niedziela, 24 kwi 2005, 07:58

wszyscy, którzy jeszcze nie zdawaliście zdacie na max - ja "antytalencie z polskiego" zdobyłem 20 pkt. :D:D:D:D
niko
Rozgrzewa się

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark