NIe wiem ale mam to samo.
Co sie k.... dzieje?

r00t napisał(a):Ehhh.. ile to już razy było mówione że Internet to "żywy" organizm... ? Chyba za mało...
Do warszawy jest pewnie z 8 routerów po drodze... to 8 miejsc gdzie może być generowane opóźnienie...
hullamul napisał(a):r00t napisał(a):Ehhh.. ile to już razy było mówione że Internet to "żywy" organizm... ? Chyba za mało...
Do warszawy jest pewnie z 8 routerów po drodze... to 8 miejsc gdzie może być generowane opóźnienie...
Coś ten żywy organizm dzisiaj zdechł. Ja rozumiem, że mogą być awarie(chociaż nie wiem czy tak jest, brak jakiejkolwiek informacji), że nie ma całodobowej obsługi, ale jakby była jakaś informacja na forum, w momencie gdy są prowadzone jakieś prace, bądź trwa usuwanie awarii było by całkiem miło, człowiek by wiedział na czym stoi. Od kilku dni wieczorami notorycznie pada internet na 5, 10, 15 min, ale po dzisiejszej jatce z internetem(4h brak netu) już podjąłem decyzje - zmiana dostawcy.
Panowie, byli u mnie w domu, przez chwile działał dobrze, ale jak poszli to spowrotem to samo. I tak już ze 2 - 3 dni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość