problemy bywają różne, tak już jest... sieć komputerowa to ustrojstwo o dużej złożoności i czasami może coś nawalić. Nie ważne czy to TKK, TPSA, GTS, czy provider z kosmosu.... po prostu awarie się zdarzają...
Apropo zmian Nie to zebym byl natretny, ale czy w najblizszym czasie TKK szykuje dla nas moze jakas niespodzianke w postaci podwyzszenia transferow czy czegokolwiek innego ?
...modem do wymiany. proszę pozbierać cały zestaw (kable, modem, zasilacz, ew. pudełko) i udać się do biura obsługi klienta, które jest czynne od pn. do pt. w godz. 9 - 17
przez ostatnie kilka dni w godzinach przedpołudniowych internet działa Zdecydowanie wolno, a nawet ledwo ledwo. Wieczorkiem się poprawia. Może da się to jakoś sprawdzić?
U mnie internet dosłownie wariuje. Przez 2 godziny mam transfer około 250 kb/s a tu nagle transfer spada do 30 kb/s , MSN odmawia łączenia z internetem, strony ładują się koszmarnie długo. A modem jak na złość upierdliwie potrafi mi zapuścić ładne dla oka migawki dając mi do zrozumienia "Internetu nie będzie". Niby przerwy to tylko 5 minut ale i zdarzają się dłuższe.