Didi napisał(a):On tam napewno nie zagraW listopadzie pojawi sie jeszcze jedna znana postac ze swiata Polskich Dj-ow. Znanych rowniez z Sunrise. Szczegoly wkrotce
czy coś wiadomo odnośnie tego dj
kiedy gra
a i co bedzie w ten weekend 
Didi napisał(a):On tam napewno nie zagraW listopadzie pojawi sie jeszcze jedna znana postac ze swiata Polskich Dj-ow. Znanych rowniez z Sunrise. Szczegoly wkrotce
kiedy gra
a i co bedzie w ten weekend 
jacekk. napisał(a):to chyba w koncu beda grac szybciej niz mozna ...i co teraz???
bo chyba bedzie house'owo a nie dr alban'owo???

sezamek napisał(a):jest 21 listopada a ja nadal nie widzialam zadnych plakatow ani zadnych informacji odnoscie tego ze bedzie gral w piatek micro. wiec gra czy nie?
Didi napisał(a):sezamek napisał(a):jest 21 listopada a ja nadal nie widzialam zadnych plakatow ani zadnych informacji odnoscie tego ze bedzie gral w piatek micro. wiec gra czy nie?
Z przyczyn od nas niezalezanych Micro nie zagra.Impreza zostala przeniesiona na inny termin.
Didi napisał(a):Flo mnie o to nie pytaj, nie wiem dlaczego nikt nie wrzucil takiej informacji. Narazie dobra impreza szykuje sie na Andrzejki 30 listopada w piatek. Wiecej napisze osoba odpowiedzialna za informacje.

w dodatku jeszcze trzeba za szatnię płacić, a to powinno być raczej w cenie. Dobrze, że jeszcze nie wymyślili płatnego kibelka, bo to już wogóle wyłaby katastrofa
Właściciel mógłby się trochę zastanowić nad ceną, zwłaszcze, że przed oficjalnym otwarciem Mosquito w jednej gazecie pisano, że wstęp tygodniu bedzie wynosił 10 zł, zaś w soboty 15 zł, więc jest tu jakieś przekłamanie, albo właściciel stwierdził, że mu się to nie kalkuluje i postanowił dać cenę 20 zł nie tylko na oficjalnym otwarciu...
no cóż utrzymanie kiepskich dj-ów kosztuje... 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości