Jak zwykle się mylisz.Zyczę Ci dużo setek tysięcy km przejechanych.
Może do końca swojego "madrego" życia przejedziesz z połowę tego , co ja już mam zaliczone. Dlatego nie pouczam kierowców na jezdni.
Sowa napisał(a):Jak zwykle się mylisz.Zyczę Ci dużo setek tysięcy km przejechanych.
Może do końca swojego "madrego" życia przejedziesz z połowę tego , co ja już mam zaliczone. Dlatego nie pouczam kierowców na jezdni.

MAJAK napisał(a):Z tego co wypisuje Flo wywodzę, że jest młodym kierowcą, który od roku posiada prawko a od pół roku jakiegoś rzęcha. Obyś pokory i zrozumienia dla innych nie musiał uczyć się na własnej skórze jak ten młody człowiek, który zabił człowieka na pasach w dniu 1 listopada. Niestety widze, że jestes na dobrej drodze.

Peny napisał(a):dajcie sobie buzi i bedzie juz dobrze![]()
![]()
![]()
czy ktos z Was orientuje sie kiedy pojawia sie pasy na Rondzie "z prawdziwego zdarzenia"?
kołysanka napisał(a):Flo, dlaczego od Krzywoustego w stronę Grochowskiej jechałeś zewnętrznym pasem ronda?![]()
wredniak napisał(a):kołysanka napisał(a):Flo, dlaczego od Krzywoustego w stronę Grochowskiej jechałeś zewnętrznym pasem ronda?![]()
Masz racje. Sam nie potrafi jezdzic a poucza innych.
Uwazam, ze to rondo jest beznadziejnie zaprojektowane.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości