Wątek zmotoryzowanych :P

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez PIOTRGAN » sobota, 10 lis 2007, 19:29

jakie obecnie opinie macie na temat paliwa w MKs-ie ?

mnie zaciekawił ten dystrybutor :) dosyć leciwy ?
PIOTRGAN
Ważniak

Postprzez Didi » niedziela, 11 lis 2007, 22:57

Drogowcy mowia w tv ze sa gotowi a tu zonk...rano mialem przyjemnosc ok 5 jechac do karlina dopiero za janiskami byla szklanka a w samym karlinie snieg u nas nic ale szklanka byla nieziemska. i oczywiscie żadnych sluzbo bo po co...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Bruno » niedziela, 11 lis 2007, 23:13

Kaucz: bez urazy, ale ubawiło mnie to, co napisałeś o swoich oponach - całorocznych... Nie ma czegoś takiego jak uniwersalna opona na każdą porę roku. Przy obecnej technice wykonania opona albo odprowadza rowkami wodę, albo wgryza sie lamelami w śnieg, nie ma takiej opony co robi i to i to. Poza tym skład mieszanki użytej przy produkcji opony wskazuje przy jakiej temperaturze powinna pracować. albo dobrze pracuje przy niskich temperaturach, albo przy wyższych - nie ma cudów.
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » środa, 14 lis 2007, 13:35

Przejeżdżając dzisiaj pod Urzędem Miasta zauważyłem kilku dzielnych drogowców majstrujących przy nowopowstałym progu zwalniającym. Ciekawe czy już zepsuty czy może niepotrzebny. :wink:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez abebe » środa, 14 lis 2007, 22:27

Performance to był."zróbmy coś, byle co" a Pawełek się uaktywni!!!! w końcu forum.tkk. stworzone jest li tylko dla Kurasia, żeby brylował u dziewczyny, że na forum rządzi!!!!!bueheheheheheheh :lol:
za porządną robotę chłopie się złap! :help:
abebe
V.I.P

Postprzez qrczak » czwartek, 15 lis 2007, 10:31

abebe napisał(a):Performance to był."zróbmy coś, byle co" a Pawełek się uaktywni!!!! w końcu forum.tkk. stworzone jest li tylko dla Kurasia, żeby brylował u dziewczyny, że na forum rządzi!!!!!bueheheheheheheh :lol:
za porządną robotę chłopie się złap! :help:

No tak, rzeczowa odpowiedź pana, który jak nasz były już na szczęście premier ma na ten temat dużo do powiedzenia. Wszak on wiele kilometrów pokonuje w samochodzie. Szkoda tylko że tak jak były premier jako pasażer.

Zadałem pytanie bo jako mieszkańca miasta płacącego podatki zainteresowało mnie czemu już grzebią przy progu który niedawno powstał. Moje przemyślenia pozostały bez odpowiedzi bo to co napisałeś jest żałosnym bełkotem, zresztą nie ma się co dziwić bo nie będąc kierowcą nic mądrego napisać nie mogłeś, a jako według własnej oceny wspaniały dziennikarz powinieneś ruszyć tam i nagrać Dziurę w całym. Tego też pewnie nie zrobisz bo tam błota nie ma, w którym uwielbiasz się taplać.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez abebe » piątek, 16 lis 2007, 15:26

i tu się mylisz, nie jeżdżę od kliku lat, a prawko zrobiłem pod koniec lat osiemdziesiątych, byłeś już w strategii planowania Rodziców Twoich?
abebe
V.I.P

Postprzez abebe » piątek, 16 lis 2007, 15:55

WZT napisał(a):ej dajcie spokoj w tym temacie....

WZT dla Ciebie wszystko! :D
prześledź, jak będzie Ci się chciało posty i inne topiki, zawsze mnie ta chłopina zaczepia, a powiedzenie " jestes starszy, mądrzejszy, ustąp" mam gdzieś :D
abebe
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark