128kb/s - ok. 30 kB/s
256kb/s - ok. 64 kB/s
512kb/s - ok. 125 kB/s
1mb - ok. 250 kB/s
2mb - ok. 500 kB/s
od pierwszej predkości zaczynałem i miałem każda pokolei i wiem ile mi maxymalnie ściagalo i wiem ile powinienem mieć i ile nie mam

GoRo napisał(a):nie wydaje mi się żebyś miał tutaj rację... przy 1mb jest ok. 250kB/s przecież miałem taka prędkość i mi tyle ściagało, chyba że ktoś mi dał wieksze łącze w cenie mniejszego xD ale i tak powinno byc tyle ponieważ:
128kb/s - ok. 30 kB/s
256kb/s - ok. 64 kB/s
512kb/s - ok. 125 kB/s
1mb - ok. 250 kB/s
2mb - ok. 500 kB/s
od pierwszej predkości zaczynałem i miałem każda pokolei i wiem ile mi maxymalnie ściagalo i wiem ile powinienem mieć i ile nie mam
GoRo napisał(a):nie wydaje mi się żebyś miał tutaj rację... przy 1mb jest ok. 250kB/s przecież miałem taka prędkość i mi tyle ściagało, chyba że ktoś mi dał wieksze łącze w cenie mniejszego xD ale i tak powinno byc tyle ponieważ:
128kb/s - ok. 30 kB/s
256kb/s - ok. 64 kB/s
512kb/s - ok. 125 kB/s
1mb - ok. 250 kB/s
2mb - ok. 500 kB/s

ale no przecież jak to możliwe ze miałem 1mb i ściągało ok. 250 kB po po "przyśpieszeniu" 260kB też mi prezyśpieszenie. Żeby nie było że wkręcam:
128kb/s - ok. 30 kB/s
256kb/s - ok. 64 kB/s
512kb/s - ok. 125 kB/s
1mb - ok. 250 kB/s
2mb - ok. 500 kB/s

Flo napisał(a):GoRo napisał(a):nie wydaje mi się żebyś miał tutaj rację... przy 1mb jest ok. 250kB/s przecież miałem taka prędkość i mi tyle ściagało, chyba że ktoś mi dał wieksze łącze w cenie mniejszego xD ale i tak powinno byc tyle ponieważ:
128kb/s - ok. 30 kB/s
256kb/s - ok. 64 kB/s
512kb/s - ok. 125 kB/s
1mb - ok. 250 kB/s
2mb - ok. 500 kB/s
no widzisz jednak ja mialem racje, bo Ty z teoria a ja z praktyka wyskoczylem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Bing [Bot] i 16 gości