Wątek zmotoryzowanych :P

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Sowa » środa, 10 paź 2007, 20:56

Może trwa dyskusja , do kogo należy śswietlenie przy tej ulicy?
Sowa
Dyskutant

Postprzez kołysanka » piątek, 12 paź 2007, 20:02

irytuje mnie nakaz skrętu w prawo przy wyjeździe z LIDL'a
- nawet w sezonie z racji świateł na skrzyżowaniu Jedności z Solną, nie byłoby żadnego problemu z wyjazdem w lewo, a tak większość kierowców chcących spod LIDL'a jechać w kierunku Bałtyckiej/Wylotowej, nawraca pod PLON'em
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez Viru$ » piątek, 12 paź 2007, 22:48

A ja zerkając na powstające "dzieło" zamiast ronda na Koszalińskiej, zadaję sobie pytanie. Czy tam sygnalizacja świetlna pojawi sie od razu, czy przechodnie będą musieli sprintować przez przejścia, zanim w najbliższych latach kogoś nie oświeci genialna myśl aby rzucić parę światełek dla pieszych? :D
Viru$
Dyskutant

Gadu-Gadu: 3365770

Postprzez Koala » sobota, 13 paź 2007, 11:33

kołysanka napisał(a):irytuje mnie nakaz skrętu w prawo przy wyjeździe z LIDL'a
- nawet w sezonie z racji świateł na skrzyżowaniu Jedności z Solną, nie byłoby żadnego problemu z wyjazdem w lewo, a tak większość kierowców chcących spod LIDL'a jechać w kierunku Bałtyckiej/Wylotowej, nawraca pod PLON'em

dla chcacego nic trudnego wyjezdzasz w prawo i zaraz kierunek w lewo na wjazd do punktu dializ albo parking i tyłem z powrotem na jednosci :P
Koala
Mistrz klawiatury

Gadu-Gadu: 5257236

Postprzez Viru$ » sobota, 13 paź 2007, 14:03

KaucZ napisał(a):Na rondzie solidarności w Koszalinie świateł nie ma, a przechodnie jednak jakoś sobie radzą...

No, ba. Najweselej jest jak czasem przez przejście sprintuje kobiecina a za nią powiewa kilkuletnie dziecko :D Faktycznie, jakoś...

KaucZ napisał(a):Pytanie: czy wie ktoś gdzie mogę pojechać w celu zrobienia układu wydechowego ? Jakiś porządny warsztacik o takiej specjalizacji proszę :).

Jaka marka? Jak bez różnicy to wyjeżdżając za Zieleniewo jest warsztat po lewej. Nie pamiętam jak facet się nazywa, ale robi dobrą robotę.
Viru$
Dyskutant

Postprzez Flo » sobota, 13 paź 2007, 15:31

kołysanka napisał(a):irytuje mnie nakaz skrętu w prawo przy wyjeździe z LIDL'a

Stosujesz sie do tego znaku? :twisted: Ja juz przestalem sie przejmowac i skrecam w lewo. Nie bede rzezbil ani jezdzil dookola

edit: kraweznik tez jest tam swietny na wjezdzie
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Leon » niedziela, 14 paź 2007, 00:38

Co do wydechu to u kazdego mechanika zapewne to zalatwisz.. a ten na zieleniewie o ktorym pisze Viru$ slyszalem ze jest najdrozszy w kolobrzegu..
Leon
Rozgrzewa się

Postprzez Viru$ » niedziela, 14 paź 2007, 00:54

Ale wciąż zawalony robotą, więc musi byc dobry :D
Zresztą znajomemu zestroił Forda Small Blocka V8 tak, że do dziś chłopak nie ma żadnych problemów z kulturą pracy silnika. A myślę, że wydech to jest coś, co się robi albo dobrze, albo wcale :D Pewnie, można tanio i po roku będzie powtórka z rozrywki ;) Z tego co słyszałem, to gość ma bardzo dobra renomę.
Chyba że jeździsz mercem. Wtedy jak w dym do Carewicza.
Viru$
Dyskutant

ukonczono ul Sw. wojciecha

Postprzez PO_hater » wtorek, 16 paź 2007, 12:02

Do dokonczenia pozostał odcinek chodnika przy skręcie w ul. Kolumba.
PO_hater
Rozgrzewa się

Postprzez Bruno » czwartek, 18 paź 2007, 09:36

Myslenia trzeba przede wszystkim, a nie zgadniac na liscie czy deszcz. Rownie dobrze mozna zapytac dlaczego wladza nie bieznikuje jezdni...
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark