Premier Jarosław Kaczyński odwiedzi jutro Kołobrzeg 10.10.07

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Didi » czwartek, 11 paź 2007, 09:12

Sluchajcie pokazowka to byla w slupsku jak kwasniewski przyjechal tam mieli dopiero sprezenie...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez mimoza » czwartek, 11 paź 2007, 09:52

Deja Vu napisał(a):Dorsz i Kaczyński by Dudziak w Szkle Kontaktowym.

Banaś w akcji w Szkle Kontaktowym

Więcej w "bez montażu" dziś w TKK.

no tak - układ działa, jak widać - :lol:
mimoza
Rycerz forum

To Promocja naszego miasta

Postprzez GROM » czwartek, 11 paź 2007, 10:05

Niemal bezkosztowa promocja naszego miasta za którą miasto nie zapłaciło. Taka jest prawda. Każdy mieszkaniec Kołobrzegu który przyszedł na plac mógł się potem obejrzeć w telewizji publicznej czy niepublicznej, gdzie chciał i to w najlepszym czasie antenowym. Mega promocja Kołobrzegu.

Na Dni morza Urząd Miasta Kołobrzeg wyłożył setki tysięcy złotych tyle że w Polsce nikt tego nie zauważył, efekt promocyjny słabiutki.

Więc może politykę odłóżmy i powiedzmy sobie, że dzięki wizycie Premiera J. Kaczyńskiego był to dzień Kołobrzegu w ogólnopolskich mediach.

Udało się, gratuluję i proszę sprowadzać do Kołobrzegu ludzi z pierwszych stron gazet częściej.
GROM
Coś tam napisał

Re: To Promocja naszego miasta

Postprzez j0shu4 » czwartek, 11 paź 2007, 10:08

GROM napisał(a):Niemal bezkosztowa promocja naszego miasta za którą miasto nie zapłaciło. Taka jest prawda. Każdy mieszkaniec Kołobrzegu który przyszedł na plac mógł się potem obejrzeć w telewizji publicznej czy niepublicznej, gdzie chciał i to w najlepszym czasie antenowym. Mega promocja Kołobrzegu.

Na Dni morza Urząd Miasta Kołobrzeg wyłożył setki tysięcy złotych tyle że w Polsce nikt tego nie zauważył, efekt promocyjny słabiutki.

Więc może politykę odłóżmy i powiedzmy sobie, że dzięki wizycie Premiera J. Kaczyńskiego był to dzień Kołobrzegu w ogólnopolskich mediach.

Udało się, gratuluję i proszę sprowadzać do Kołobrzegu ludzi z pierwszych stron gazet częściej.

co ty za [beeeep] opowiadasz
ja za to zaplacilem ty zaplaciles wszyscy zaplacili i nikt nie ma na to wplywu
wybory sa z panstwowej kasy, dotacje na partie wykorzystywane w kampanii z panstwowej kasy , sadzisz ze gdyby nie bylo kampanii wyborczej zawracal by sobie tylek miasteczkiem kolobrzeg ? co pokazali z kolobrzegu , dorsza ? zaraz wszyscy handlarze beda sprzedawali na deptaku "dorsza naznaczonego wizyta premiera w plastiku" oczywiscie z napisem wczasy w kolobrzegu
j0shu4
Moderator

Postprzez Demurrer » czwartek, 11 paź 2007, 10:13

j0shu4 napisał(a):

Pan moderator ma wyraźnie dostrzegalne problemy z panowaniem nad emocjami i tolerancją dla innego puntu widzenia.Kto nie z PO ten beeeeeeeep głupoty. Gratuluję :)

Co do tematu to oczywiście lepiej jak pokazali szefa smażalni ryb niż dorsza we własnej osobie, prawda ? :) Albo lepiej jak nic nie pokazali mimo tysięcy wydanych z kasy miasta na Dni Morza, prawda?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Didi » czwartek, 11 paź 2007, 10:14

zaplaciles za szybkie remonciki i latanie dziur na ulicach za paliwo do samolotu ktorym przylecial premier do goleniowa za paliwo kilku aut ktore jechaly z warszawy do goleniowa zeby przewiesc kaczynskiego do kolobrzegu i spowrotem...za paliwo policji itp...
Didi
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » czwartek, 11 paź 2007, 10:21

Demurrer napisał(a):
j0shu4 napisał(a):

Pan moderator ma wyraźnie dostrzegalne problemy z panowaniem nad emocjami i tolerancją dla innego puntu widzenia.Kto nie z PO ten beeeeeeeep głupoty. Gratuluję :)

Co do tematu to oczywiście lepiej jak pokazali szefa smażalni ryb niż dorsza we własnej osobie, prawda ? :) Albo lepiej jak nic nie pokazali mimo tysięcy wydanych z kasy miasta na Dni Morza, prawda?

co do tematu to odwracasz kota ogonem napisalem p i e r d o l y znasz takie slowo ?
odczep sie ode mnie z tym PO bo mi sie niedobrze robi jak to czytam
to co piszesz to demagogia co ma piernik do wiatraka, w watku chodzilo o darmowa promocje dla miasta
zaprzeczysz ze za nia zaplaciles ? wyraznie dostrzegalne problemy to masz z analiza zdan zlozonych , nie masz mi nic madrego do powiedzenia to z daleka wyksztalciuchu
glupota to nie punkt widzenia , to choroba ktora zaczyna cie tez dotykac
pedofila z kolobrzegu tez pokazywali jakos nie laczyles tego wtedy z watkiem szefa smazalni ryb
j0shu4
Moderator

Postprzez Bruno » czwartek, 11 paź 2007, 10:22

0wn4g3 napisał(a):Fajnie. Zapłaciłem. No i co mnie to obchodzi? Jakbym miał ochotę, tobym dopłacił ekstra 100%... Jak Ci nie pasuje, możesz się wynarodowić, wtedy nie będziesz cierpiał bezsennych nocy, wypełnionych łkaniem w poduszkę, jak to bezlitosne państwo wykorzystuje Twoje podatki...

Ot podejście - nie podoba się, to [beeeeeeep] .....
Bruno
Rycerz forum

Postprzez Demurrer » czwartek, 11 paź 2007, 10:30

j0shu4 napisał(a):[
pedofila z kolobrzegu tez pokazywali jakos nie laczyles tego wtedy z watkiem szefa smazalni ryb

Tego to chyba nawet komentować nie trzeba.

Porównanie promocji miasta poprzez zestawienie migawek w TV z K-gu z premierem i dorszem w tle do migawek z udziałem pedofila. :?

J4 - czas ochłonąć.

A o ilości inwektyw odnośnie mojej osoby w jednym poście nawet nie wspomnę. To nie mój problem.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » czwartek, 11 paź 2007, 10:30

0wn4g3 napisał(a):Dokładnie. Dla niektórych najlepiej byłoby, jakby politycy wszędzie zasuwali sami na rowerze, polowali w lasach na jedzenie, uprawiali pola i sami szyli sobie odzież, a komunikowali się za pomocą listów... Kupa śmiechu...

no wlasnie nie o to chodzi
zaplacilismy za to wszyscy i gitara tak jest poukladaqny ten swiat
ale na boga nie robmy z tego sukcesu promocyjnego miasta za free bo to hipokryzja
j0shu4
Moderator

Postprzez j0shu4 » czwartek, 11 paź 2007, 10:32

Demurrer napisał(a):
j0shu4 napisał(a):[

Tego to chyba nawet komentować nie trzeba.

Porównanie promocji miasta poprzez zestawienie migawek w TV z K-gu z premierem i dorszem w tle do migawek z udziałem pedofila. :?

J4 - czas ochłonąć.

A o ilości inwektyw odnośnie mojej osoby w jednym poście nawet nie wspomnę. To nie mój problem.

kontrasty Demurrer
to zdecydowanie lepsze niz rysowanie rzeczy oczywistych ale dalej nie lapiesz niestety
nie wyrywaj wypowiedzi z kontekstu to nie sala rozpraw
j0shu4
Moderator

Postprzez Didi » czwartek, 11 paź 2007, 18:08

Niezly news chodzi w mediach sanepid z urzedu ma zajac sie choroba z filipin kwasniewskiego...maja byc izolowani ludzie ktorzy mieli z nim kontakt buehehe....
Didi
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg