Deja Vu napisał(a):Dorsz i Kaczyński by Dudziak w Szkle Kontaktowym.
Banaś w akcji w Szkle Kontaktowym
Więcej w "bez montażu" dziś w TKK.

GROM napisał(a):Niemal bezkosztowa promocja naszego miasta za którą miasto nie zapłaciło. Taka jest prawda. Każdy mieszkaniec Kołobrzegu który przyszedł na plac mógł się potem obejrzeć w telewizji publicznej czy niepublicznej, gdzie chciał i to w najlepszym czasie antenowym. Mega promocja Kołobrzegu.
Na Dni morza Urząd Miasta Kołobrzeg wyłożył setki tysięcy złotych tyle że w Polsce nikt tego nie zauważył, efekt promocyjny słabiutki.
Więc może politykę odłóżmy i powiedzmy sobie, że dzięki wizycie Premiera J. Kaczyńskiego był to dzień Kołobrzegu w ogólnopolskich mediach.
Udało się, gratuluję i proszę sprowadzać do Kołobrzegu ludzi z pierwszych stron gazet częściej.
j0shu4 napisał(a):
co ty za [beeeep] opowiadasz
Albo lepiej jak nic nie pokazali mimo tysięcy wydanych z kasy miasta na Dni Morza, prawda?Demurrer napisał(a):j0shu4 napisał(a):
co ty za [beeeep] opowiadasz
Pan moderator ma wyraźnie dostrzegalne problemy z panowaniem nad emocjami i tolerancją dla innego puntu widzenia.Kto nie z PO ten beeeeeeeep głupoty. Gratuluję
Co do tematu to oczywiście lepiej jak pokazali szefa smażalni ryb niż dorsza we własnej osobie, prawda ?Albo lepiej jak nic nie pokazali mimo tysięcy wydanych z kasy miasta na Dni Morza, prawda?
0wn4g3 napisał(a):Fajnie. Zapłaciłem. No i co mnie to obchodzi? Jakbym miał ochotę, tobym dopłacił ekstra 100%... Jak Ci nie pasuje, możesz się wynarodowić, wtedy nie będziesz cierpiał bezsennych nocy, wypełnionych łkaniem w poduszkę, jak to bezlitosne państwo wykorzystuje Twoje podatki...
j0shu4 napisał(a):[
pedofila z kolobrzegu tez pokazywali jakos nie laczyles tego wtedy z watkiem szefa smazalni ryb
0wn4g3 napisał(a):Dokładnie. Dla niektórych najlepiej byłoby, jakby politycy wszędzie zasuwali sami na rowerze, polowali w lasach na jedzenie, uprawiali pola i sami szyli sobie odzież, a komunikowali się za pomocą listów... Kupa śmiechu...
Demurrer napisał(a):j0shu4 napisał(a):[
pedofila z kolobrzegu tez pokazywali jakos nie laczyles tego wtedy z watkiem szefa smazalni ryb
Tego to chyba nawet komentować nie trzeba.
Porównanie promocji miasta poprzez zestawienie migawek w TV z K-gu z premierem i dorszem w tle do migawek z udziałem pedofila.![]()
J4 - czas ochłonąć.
A o ilości inwektyw odnośnie mojej osoby w jednym poście nawet nie wspomnę. To nie mój problem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości