HorHe napisał(a):No i co najważniejsze ... na konewka dodaje jej klasy.
Jest boska
faktycznie ma konewke....nie zauwazylem 
loisslane napisał(a):Wstretni ci prowadzący, tak pękać ze smiechu. Niechby sami spróbowali opanować sztukę chodzenia na obcasach :P :twisted:
A ja lubię obcasy.
Zbyt częste ich noszenie powoduje deformacje stóp (haluksy, palce młoteczkowate, modzele śródstopia), kolan, bioder i kręgosłupa (dyskopatie w odcinku lędźwiowo-krzyzowym oraz szyjnym).
rysio napisał(a):niechby ktoś w końcu wyjaśnił to dziwaczne zjawisko - chodzenie w butach na obcasie! po cholerę opanowywać tak durną i nieprzydatną umiejętność?!?!

Tisaja napisał(a):Buty na obcasie wydłużają nogi, uwypuklają pośladki a przede wszystkim wymuszają określony ruch bioder.. tak panowie... mówcie , co chcecie..... kochacie nasze szpilki i dla was je nosimy....
zrobisz jakis instruktaż jak to działa ?

HorHe napisał(a):Tisaja napisał(a):Buty na obcasie wydłużają nogi, uwypuklają pośladki a przede wszystkim wymuszają określony ruch bioder.. tak panowie... mówcie , co chcecie..... kochacie nasze szpilki i dla was je nosimy....
uwypuklają pośladki i wymuszają ruch bioder.. Hmm.. To za trudne dla faceta![]()
Masz aparat Tiss?zrobisz jakis instruktaż jak to działa ?
![]()
jak ja patrze czasami na te ruchy bioder to mam wrazenie, ze spogladam na kaleke
![ras [smilie=ras.gif]](./images/smilies/ras.gif)
Tisaja napisał(a):Buty na obcasie wydłużają nogi, uwypuklają pośladki a przede wszystkim wymuszają określony ruch bioder.. tak panowie... mówcie , co chcecie..... kochacie nasze szpilki i dla was je nosimy.... :wink:
Tisaja napisał(a):wystarczy popatrzeć na kobiety, które opanowały sztukę chodzenia i robią to naturalnie
, moja zona nosi czasem buty na wysokim obcasie chcesz mi powiedziec ze jest debilka ? cienka to struna
j0shu4 napisał(a):"podziwiam kobiety ktore potrafia myslec" :lol: , moja zona nosi czasem buty na wysokim obcasie chcesz mi powiedziec ze jest debilka ?
j0shu4 napisał(a):podogryzalbym troche ale mi ciebie po prostu szkoda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości