Uważajcie kobiety na obcasy ;)

Jeżeli znalazłeś coś w Internecie i chcesz się podzielić odkryciem z innymi, możesz zrobić to w tym miejscu.

Postprzez cichy » niedziela, 30 wrz 2007, 17:15

HorHe napisał(a):No i co najważniejsze ... na konewka dodaje jej klasy.
Jest boska :D

:lol: faktycznie ma konewke....nie zauwazylem :P
cichy
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 2025499

Postprzez rysio » niedziela, 30 wrz 2007, 18:00

loisslane napisał(a):Wstretni ci prowadzący, tak pękać ze smiechu. Niechby sami spróbowali opanować sztukę chodzenia na obcasach :P :twisted:
A ja lubię obcasy.

niechby ktoś w końcu wyjaśnił to dziwaczne zjawisko - chodzenie w butach na obcasie! po cholerę opanowywać tak durną i nieprzydatną umiejętność?!?!

za tysiąc lat (jeśli ludzie nie wysadzą ziemi w powietrze) archeolodzy będą padali ze śmiechu znajdując na wykopkach kolejną parę szpilek ;)
nie - serio - czy ktoś z was kiedyś próbował z logicznego punktu widzenia i obiektywnie ocenić zasadność używania butów na obcasie? zwyczajnie brak temu sensu. porażka - anglicy mają na to określenie - ridiculous. brak odpowiednika w języku polskim. połączenie przymiotników "śmieszny" i "żałosny."
rysio
Terminator

Postprzez FiDo » niedziela, 30 wrz 2007, 18:16

malo tego, to jeszcze szkodza!
Wikipedia:

Zbyt częste ich noszenie powoduje deformacje stóp (haluksy, palce młoteczkowate, modzele śródstopia), kolan, bioder i kręgosłupa (dyskopatie w odcinku lędźwiowo-krzyzowym oraz szyjnym).
FiDo
Arcymistrz

Postprzez HorHe » niedziela, 30 wrz 2007, 18:23

rysio napisał(a):niechby ktoś w końcu wyjaśnił to dziwaczne zjawisko - chodzenie w butach na obcasie! po cholerę opanowywać tak durną i nieprzydatną umiejętność?!?!

obcasy - bo wyższe kobiety są seksowniejsze
jakies dziwne gorsety ściągające talie - bo szczuplejsze kobiety mają większe powodzenie
silikony - bo wydatniejszy biust przyciąga mężczyzn
jedzenie jogurtu na śniadanie, jabłka na obiad i brak kolacji - bo pare kilo mniej nie zaszkodzi
makijaż - bo przeciez nieumalowana nie może sie pokazać !
"nowa fryzura" - bo chcą sie jeszcze bardziej podobac

NIE WIECIE CHŁOPAKI !? PRZECIEZ TO WSZYSTKO DLA NAS ! :D :D :D
TYLKO... CZY KTOS O TO PROSIŁ ? :twisted:

Ręka do góry? ... nikt? .. :wink:
HorHe
Dyskutant

Postprzez Tisaja » niedziela, 30 wrz 2007, 18:54

Buty na obcasie wydłużają nogi, uwypuklają pośladki a przede wszystkim wymuszają określony ruch bioder.. tak panowie... mówcie , co chcecie..... kochacie nasze szpilki i dla was je nosimy.... :wink:
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez HorHe » niedziela, 30 wrz 2007, 19:00

Tisaja napisał(a):Buty na obcasie wydłużają nogi, uwypuklają pośladki a przede wszystkim wymuszają określony ruch bioder.. tak panowie... mówcie , co chcecie..... kochacie nasze szpilki i dla was je nosimy.... :wink:

uwypuklają pośladki i wymuszają ruch bioder.. Hmm.. To za trudne dla faceta :lol:
Masz aparat Tiss? :wink: zrobisz jakis instruktaż jak to działa ? :D :P
HorHe
Dyskutant

Postprzez FiDo » niedziela, 30 wrz 2007, 19:23

jak ja patrze czasami na te ruchy bioder to mam wrazenie, ze spogladam na kaleke :lol:
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Tisaja » niedziela, 30 wrz 2007, 19:39

HorHe napisał(a):
Tisaja napisał(a):Buty na obcasie wydłużają nogi, uwypuklają pośladki a przede wszystkim wymuszają określony ruch bioder.. tak panowie... mówcie , co chcecie..... kochacie nasze szpilki i dla was je nosimy.... :wink:

uwypuklają pośladki i wymuszają ruch bioder.. Hmm.. To za trudne dla faceta :lol:
Masz aparat Tiss? :wink: zrobisz jakis instruktaż jak to działa ? :D :P

Nie.. wystarczy popatrzeć na kobiety, które opanowały sztukę chodzenia i robią to naturalnie....

FiDo
jak ja patrze czasami na te ruchy bioder to mam wrazenie, ze spogladam na kaleke :lol:

Jak wyzej... [smilie=ras.gif]
Tisaja
Gwiazdor

Postprzez HorHe » niedziela, 30 wrz 2007, 19:53

Spokojnie Tisaja :)
Przecież sobie tylko żartujemy :wink:

Wiadomo że to na nas działa :D aż czasem szyja boli od oglądania sie :P :P :P
Nie złość sie :papa: :aniolek:
HorHe
Dyskutant

Postprzez Tisaja » niedziela, 30 wrz 2007, 20:00

:lol: :lol:
Ja i złość... nie ten kaliber rozmów.. :wink:
Te rozmowę prowadziłam z uśmiechem... :)
Tisaja
Gwiazdor

Postprzez HorHe » niedziela, 30 wrz 2007, 20:03

Tisaja napisał(a)::lol: :lol:
Ja i złość... nie ten kaliber rozmów.. :wink:
Te rozmowę prowadziłam z uśmiechem... :)

To sie ciesze :)
ps. a Ty chodzisz w bucikach na obcasach? :wink:

Znam Cie tylko ze zdjęć wiec nie wiem :)
HorHe
Dyskutant

Postprzez rysio » poniedziałek, 1 paź 2007, 00:45

dla mnie nie noście drogie panie ;)
jakby o tym nie gadać, to ja, jeśli zdarzy mi się obejrzeć za kobietą właśnie dlatego, że ma na sobie szpilki, to nie myślę sobie "ależ wspaniale uwypuklone pośladki" ani nawet "jakiż określony jest ruch jej bioder!" tylko raczej myślę sobie: "jakie to niemądre". Wiem, że nastawienie większości panów jest inne, i tak jak nie rozumiem noszenia szpilek, tak również nie rozumiem męskich nad tym zjawiskiem zachwytów. I dlatego podziwiam kobiety, które potrafią myśleć, i do tego mają odwagę odrzucić przyjęty schemat umartwiania swoich palców. Jak widzę kobietę, która wygląda elegancko i do tego nie ma na sobie szpilek, to myślę - o! "oto mądra kobieta"

Tisaja napisał(a):wystarczy popatrzeć na kobiety, które opanowały sztukę chodzenia i robią to naturalnie

taaa - równie naturalnie jak noszenie pierścieni-obręczy na szyi przez kobiety niektórych afrykańskich plemion, gdzie uważa się wydłużone o 15cm kręgi szyjne za wyraz kobiecości; równie naturalnie jak noszenie ściskających wnętrzności gorsetów...

p.s. swoją drogą chętnie widziałbym przyjęcie do użycia nowego terminu - noszenie butów na obciachach... albo jeszcze lepiej:

"Julia* ma dziś na sobie buty na wysokim obciachu" :D

*imię przypadkowe
rysio
Terminator

Postprzez j0shu4 » poniedziałek, 1 paź 2007, 07:47

obrazek komiczny to fakt
tyle ze moim zdaniem dlugie nogi + wysokie obcasy + wycwiczony chod = rewelka
nie ma nic seksowniejszego
"podziwiam kobiety ktore potrafia myslec" :lol: , moja zona nosi czasem buty na wysokim obcasie chcesz mi powiedziec ze jest debilka ? cienka to struna
to co napisales jest ekhmm conajmniej kontrowersyjne , podogryzalbym troche ale mi ciebie po prostu szkoda
j0shu4
Moderator

Postprzez rysio » poniedziałek, 1 paź 2007, 08:49

j0shu4 napisał(a):"podziwiam kobiety ktore potrafia myslec" :lol: , moja zona nosi czasem buty na wysokim obcasie chcesz mi powiedziec ze jest debilka ?

nie znam Twojej żony. o poziomie inteligencji się zatem nie będę wypowiadać - jak widać Ty wiesz nieco więcej na ten temat. Ja napisałem tylko, że nie ma potrzeby się umartwiać tylko po to, żeby facet się za babką na ulicy obejrzał. Podejrzewam, że Twoja żona i bez obcasów jest dla Ciebie seksowna. Mi chodziło raczej o brak odwagi niż inteligencji.
j0shu4 napisał(a):podogryzalbym troche ale mi ciebie po prostu szkoda

o... jaka szkoda ;)
rysio
Terminator

Postprzez redlovebloodgirl » poniedziałek, 1 paź 2007, 09:09

musialam obejrzec to jeszcze raz przez ta konewke...i rzeczywiscie-ma ja :ROTFL:
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: linki