Wątek zmotoryzowanych :P

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez loisslane » środa, 19 wrz 2007, 07:13

Panom kierowcom, którzy jadąc oglądają się za nogami dziewczyn, przypominam, że czasem jednak warto też patrzeć przed siebie, na drogę... :P :D
loisslane

Postprzez Grolsch » środa, 19 wrz 2007, 10:18

loisslane napisał(a):Panom kierowcom, którzy jadąc oglądają się za nogami dziewczyn, przypominam, że czasem jednak warto też patrzeć przed siebie, na drogę... :P :D

Już jest coraz to chłodniej i coraz to ciężej wypatrzeć gdzieś piękne nogi pięknych Kobiet :D Wiec będzie trzeba poczekać na nastepne lato lub ciepłe dni ;)
Grolsch
Twardziel

Postprzez Sowa » środa, 19 wrz 2007, 16:31

loisslane napisał(a):Panom kierowcom, którzy jadąc oglądają się za nogami dziewczyn, przypominam, że czasem jednak warto też patrzeć przed siebie, na drogę... :P :D

Czyżbyś miała jakiś defekt w tym miejscu? :wink:
Sowa
Dyskutant

Postprzez loisslane » czwartek, 20 wrz 2007, 07:17

Sowa napisał(a):

Czyżbyś miała jakiś defekt w tym miejscu? :wink:

wręcz przeciwnie, troszczę się o bezpieczeństwo panów, którzy prowadzą auta z głową odwróconą do tyłu, w kierunku moich nóg :)
loisslane

Postprzez Sowa » czwartek, 27 wrz 2007, 22:43

Dużo gorsza sytuacja była dziś na rondzie "SOLIDARNOŚCI".
Wydaje mi się , że wykonawca powinien zaraz za światłami przy ul.Grochowskiej powiesić znaki o ograniczeniach i aktualnie czynnych pasach ruchu z jednej strony a z drugiej na wysokości "BILLI". Usprawniłoby to ruch oraz byłoby mniej narzekań na indolencję wykonawcy i nadzoru. Na czynnych pasach ruchu można wyrównać nawierzchnię, by nie było tak dużych wybojów przy wjeździe i zjeździe z ronda - to nic nie kosztuje a poprawia kompfort kierowcy i pojazdu.
Czas na szacunek dla kierowców !
Sowa
Dyskutant

Postprzez qrczak » piątek, 28 wrz 2007, 09:15

Dziś w godzinach porannych doszło do wypadku spowodowanego nieuwagą pani wyjeżdżającej ze stacji

Odnośnie stacji benzynowych.
Kierowco jak masz przed sobą wolne dwa dystrybutory to podjedź do tego dalszego dając możliwość innym skorzystania z drugiego dystrybutora.
Nagminne jest stawanie przy pierwszym dystrybutorze, nieważne że za mną kolejka stoi i czeka, ja sobie naleję paliwa a resztę mam w d***e. Na wszelkiego rodzaju stacjach benzynowych niestety masa jest tego typu bezmózgów, a naprawdę myślenie chyba aż tak nie boli.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez abebe » piątek, 28 wrz 2007, 13:31

KaucZ napisał(a):Dziś na nocce, któryś z kierowców wspominał, że jakiś wariat o 5 nad ranem zasuwał koszalińską pod prąd w starym Kadecie :?

O kuźwa, tak myślałem , że coś mi się nie zgadza :D
abebe
V.I.P

Postprzez Laala » piątek, 28 wrz 2007, 23:44

nigdy wczesniej nie zauważyłam, że mozna sobie zaprogramować kwotę na dystrybutorze...nie wiem czy to wstyd się przyznać...
Laala
Nowicjusz

Postprzez Basketman » sobota, 29 wrz 2007, 12:43

Wczoraj na skrzyżowaniu Jedności Narodowej i Wylotowej pani z Fiata 126p (potocznie "maluch" lub "klatka śmierci") jadąc od strony działek nie ustąpiła pierwszeństwa pojazdrowi marki Citroen Xm nadjężdzającemu od strony piekarni i ten z zabójczą prędkością 49.9 km/h uderzył w bok malucha - który kręcąc się dookoła własnej osi wpadł na chodnik i zatrzymał się na przystanku autobusowym linii '10'.
Dosyć dziwne to było ; ) Ale dobrze, że nikomu nic się nie stało.. Tylko wątpię czy ten maluch nadal będzie się poruszał po naszych drogach.
O moją Cytrynkę się nie martwcie :twisted:
Basketman
V.I.P

Postprzez Basketman » sobota, 29 wrz 2007, 12:46

Pisząc "dziwne" miałem na myśli zachowanie tej pani, która mnie "nie widziała" ; )
A przecież nie jechałem przeźroczystym Smartem xD
Basketman
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark