polak napisał(a):j0shu4 napisał(a):chciales napisac lobby zydowskiemu
cienka to struna na ktorej grasz ooooj bardzo cienka "polak"
dlaczego sadzisz ze kazdy kto nie jest narodowcem nie zna historii Polski ?
tego was ucza na tajnych kompletach w MW ? wznoszenie reki w gescie sieg heil nazywasz patriotyzmem i miloscia do narodu ?
Po pierwsze nic takiego nie pisałem o znajomości historii tylko przez"narodowców"...widze,że sam to odkrywasz.
Po drugie z tego co wiem to MW cieszy sie dużą nadal popularnością i nie ukrywają tego co mają do przekazania i powiedzenia więc nazywanie spotkań MW "tajnymi kompletami" jest znowu zapożyczeniem ze źródeł wyssanych z palca, które nigdy nie będą udokumentowane.
Po trzecie dowodem chociażby na twoją nieznajomość historii Polski jest to ,że nie czytasz o czym pisze...Ruch Narodowy a sieg heil? prowokacji od wybiorczej sie uczysz?
napisales ze tylko wy znacie prawdziwa historie Polski
podaj przyklad zrodla wyssanego z palca z ktorego zapozyczylem cytat
czytam co piszesz choc to oszolomstwo
MW znana jest z gestow sieg heil chyba ze jestes z innego wymiaru, mienicie sie ruchem narodowym czyz nie ? na koncertach narodowcow nie wznosicie reki w tym gescie ?
jak powstawala gazeta wyborcza skakales z plemnika na plemnik co ty akurat mozesz o tej gazecie powiedziec ? a dlaczego nie odnisles sie do czesci mojej wypowiedzi dotyczacej zydow ?
ps. jakies dowody na popularnosc MW ? porownanie z innymi mlodziezowkami ? dane statystyki ? czy tylko slogany ?

[/i]
I jak mówisz o faszyzmie i antysemityzmie to podaj jakieś fakty, bo na razie wychodzi że jesteś zaślepiony i ufasz bezgranicznie Gazecie Żydowsk...tfu! Wyborczej
nie chce mi sie juz tymi glupotami tylka zawracac