czy odnosimy sukces?

To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...

Postprzez j0shu4 » piątek, 14 wrz 2007, 21:49

polak napisał(a):
j0shu4 napisał(a):chciales napisac lobby zydowskiemu
cienka to struna na ktorej grasz ooooj bardzo cienka "polak"
dlaczego sadzisz ze kazdy kto nie jest narodowcem nie zna historii Polski ?
tego was ucza na tajnych kompletach w MW ? wznoszenie reki w gescie sieg heil nazywasz patriotyzmem i miloscia do narodu ?

Po pierwsze nic takiego nie pisałem o znajomości historii tylko przez"narodowców"...widze,że sam to odkrywasz.
Po drugie z tego co wiem to MW cieszy sie dużą nadal popularnością i nie ukrywają tego co mają do przekazania i powiedzenia więc nazywanie spotkań MW "tajnymi kompletami" jest znowu zapożyczeniem ze źródeł wyssanych z palca, które nigdy nie będą udokumentowane.
Po trzecie dowodem chociażby na twoją nieznajomość historii Polski jest to ,że nie czytasz o czym pisze...Ruch Narodowy a sieg heil? prowokacji od wybiorczej sie uczysz?

napisales ze tylko wy znacie prawdziwa historie Polski
podaj przyklad zrodla wyssanego z palca z ktorego zapozyczylem cytat
czytam co piszesz choc to oszolomstwo
MW znana jest z gestow sieg heil chyba ze jestes z innego wymiaru, mienicie sie ruchem narodowym czyz nie ? na koncertach narodowcow nie wznosicie reki w tym gescie ?
jak powstawala gazeta wyborcza skakales z plemnika na plemnik co ty akurat mozesz o tej gazecie powiedziec ? a dlaczego nie odnisles sie do czesci mojej wypowiedzi dotyczacej zydow ?
ps. jakies dowody na popularnosc MW ? porownanie z innymi mlodziezowkami ? dane statystyki ? czy tylko slogany ?
j0shu4
Moderator

Postprzez polak » sobota, 15 wrz 2007, 07:50

A jesli jescze chodzi o ruch narodowy i narodowy socjalizm, kolego polak, czy w Świnoujściu nie było czasem ostatnio wystawy o narodowcach pomordowanych przez reżim narodowosocjalistyczny?[/quote]
Tak, ale nie tylko w Świnoujściu w Kołobrzegu też była wystawa!w Hali Millenium miała tam byc tydzień, ale władze miasta nie wytrzymały i po dwóch dniach ją zdjęły! i czy to sie nazywa tolerancją?
polak
Bywalec

Postprzez polak » sobota, 15 wrz 2007, 08:07

j0shu4 napisał(a):
polak napisał(a):
j0shu4 napisał(a):chciales napisac lobby zydowskiemu
cienka to struna na ktorej grasz ooooj bardzo cienka "polak"
dlaczego sadzisz ze kazdy kto nie jest narodowcem nie zna historii Polski ?
tego was ucza na tajnych kompletach w MW ? wznoszenie reki w gescie sieg heil nazywasz patriotyzmem i miloscia do narodu ?

Po pierwsze nic takiego nie pisałem o znajomości historii tylko przez"narodowców"...widze,że sam to odkrywasz.
Po drugie z tego co wiem to MW cieszy sie dużą nadal popularnością i nie ukrywają tego co mają do przekazania i powiedzenia więc nazywanie spotkań MW "tajnymi kompletami" jest znowu zapożyczeniem ze źródeł wyssanych z palca, które nigdy nie będą udokumentowane.
Po trzecie dowodem chociażby na twoją nieznajomość historii Polski jest to ,że nie czytasz o czym pisze...Ruch Narodowy a sieg heil? prowokacji od wybiorczej sie uczysz?

napisales ze tylko wy znacie prawdziwa historie Polski
podaj przyklad zrodla wyssanego z palca z ktorego zapozyczylem cytat
czytam co piszesz choc to oszolomstwo
MW znana jest z gestow sieg heil chyba ze jestes z innego wymiaru, mienicie sie ruchem narodowym czyz nie ? na koncertach narodowcow nie wznosicie reki w tym gescie ?
jak powstawala gazeta wyborcza skakales z plemnika na plemnik co ty akurat mozesz o tej gazecie powiedziec ? a dlaczego nie odnisles sie do czesci mojej wypowiedzi dotyczacej zydow ?
ps. jakies dowody na popularnosc MW ? porownanie z innymi mlodziezowkami ? dane statystyki ? czy tylko slogany ?

Po pierwsze gazete wyborczą i jej artykuły i wyrażaną w nich tam treść znam od 1989 roku...brawo jej za nie zmienianie poglądów antypolskich...
Po drugie jak to napisałeś MW "mieni się" Ruchem Narodowym, ale koncertów nigdy nie organizuje...a na obozach przez nich prowadzonych można sie właśnie nauczyć szacunku, kultury i przedewszystkim odpocząć od ....toczonej przez was nienawiści
Niech każdy przejrzy dokładnie ten temat od początku kto jest tu atakowany i pogardzany....jeżeli jestem taki zły to dlaczego nie odczuwam tego w codziennym życiu?
ja nie zmienie oczywiście poglądów tak jak i wy
dowodów na popularność chcesz MW?prosze bardzo:ilość akcji, liczba osób w MW,efektywność działania.We wszystkich tych czynnikach MW góruje nad innym młodzieżówkami. Gdyby MW była tylko grupą chłopców rzucających kamieniami,krzyczących, to czy by sie nawet nią wybiórcza zajęła?a były minister, członek Polskiego rządu z jakiego otocznei sie wyodzi? czy to może wasza zadrość? bo wy wciąż musicie wspierać starych i tych samych mających to samo do powiedzenia "dziadów".a co zrobili oni dla was?prace w urzędzie załatwili?heh :lol: [/i]
polak
Bywalec

Postprzez j0shu4 » sobota, 15 wrz 2007, 08:59

zapytalem o fakty nie slogany jak widac masz problem z tym
wciaz nie podajesz konkretnych danych na ktorych opierasz swoje mrzonki na temat potegi MW

co do koncertow to krotko :lol:
krotki cytat ze strony MW "... W związku z artykułem w Gazecie Wyborczej z dnia 1 grudnia 2006 dotyczącego koncertu zorganizowanego przez Młodzież Wszechpolską w Lesznie w sierpniu 2002 roku na leszczyńskim rynku na którym obecny był między innymi Wojciech Wierzejski, który kilka lat później uzyskał mandat posła, jako główny organizator tegoż koncertu oświadczam:
- koncert był jednym z elementów całodniowych obchodów 80-lecia istnienia naszej organizacji zorganizowanych w Lesznie (Msza Święta, konferencja naukowa oraz koncert);
- nasza impreza była poprzedzona ponad godzinnym koncertem muzyki chrześcijańskiej w wykonaniu ludzi z salezjańskiej pielgrzymki na Jasną Górę, którzy wraz z jej uczestnikami spontanicznie przyłączyli się do organizowanej przez nas imprezy;
- jako organizator koncertu otrzymałem zgodę władz miasta (Prezydenta Leszna Tomasza Malepszego oraz szefa Miejskiego Ośrodka Kultury w Lesznie Stanisława Skrzypczaka);...."

mam ci wklejac terminarze koncertow organizowanych przez MW ?
wystarczy wpisac w google http://www.google.pl/search?hl=pl&q=kon ... Google&lr=
nikt mi zadnej pracy nie zalatwial i nie bedzie , na szczescie jestem z pokolenia w ktorym MW nie miala szansy nikomu wyprac mozgu
obecne predzej czy pozniej mam nadzieje was zdelegalizuje
wyborcza zajela sie wami bo szerzycie antysemityzm i faszyzm
łapiesz to ?
wstydze sie ze w polskim rzadzie znalazl sie ktos wywodzacy sie ze srodowiska antysemitow i faszystow , to zaden powod do dumy , plujecie na polska flage i miliony pomordowanych polakow zabawiajac sie ideologia nacjonalistyczna
podnosicie reke w gescie sieg heil patrzac w oczy ludziom ktorzy przezyli obozy koncentracyjne
no i tyle w tym temacie ja juz koncze
ale jeszcze cytat "...Podczas ostatniego meczu Śląska Wrocław kibice dostali pełną rasistowskich treści gazetkę "Śląsk to my!". Redaguje ją Roman Zieliński, ten sam, który napisał, jak bardzo uwielbia Hitlera. Na ostatniej stronie znalazła się informacja - sponsorem gazetki jest Młodzież Wszechpolska! "Trybuna" pisze, że w jednym z portali Zieliński zachwalał Hitlera. "Gość miał w sobie to coś" - mówił o zbrodniarzu odpowiedzialnym za śmierć milionów osób! (za Dziennikiem, 03.06.2006) ..."
j0shu4
Moderator

Postprzez Colinare » sobota, 15 wrz 2007, 12:11

Organizuje koncerty czy nie to faktem jest, że czasem na koncerty patriotycznych zespołów jak Twierdza czy Szwadron 97 przyjdzie zawsze paru debili, wypiją za dużo i pokrzyczą sieg heil. MW żadnego antysemityzmu i faszyzmu nie szerzy. A przy okazji, gdzie pracujesz? :P I jak mówisz o faszyzmie i antysemityzmie to podaj jakieś fakty, bo na razie wychodzi że jesteś zaślepiony i ufasz bezgranicznie Gazecie Żydowsk...tfu! Wyborczej ;)

NARODOWIEC NIE FASZYSTA! PRAWDZIWY POLAK - NACJONALISTA! :)

ps. Trybuna to takie samo g...o co wyborcza
Colinare
Dyskutant

Postprzez j0shu4 » sobota, 15 wrz 2007, 12:19

faszyzm nacjonalizm komunizm socjalizm
wszystkie maja ze soba cos wspolnego
raka wpisanego w geny ktory nazywa sie fanatyzm
zespoly patriotyczne :lol: :lol: :lol:
piszesz o zespolach zwiazanych z polskim ruchem skinheads ?
takie np. odrodzenie88 - gwoli scislosci 88 to symbole liter alfabetu czyli HH (heil hitler)
to ma byc ten patriotyzm ? glanowanie niewinnych ludzi o pochodzeniu innym niz polskie ?
krzyczenie o bialej rasie itp. ? juz nam kiedys majzner napisal ze jak dojdziecie do wladzy to wszystkich postawi pod mur
gazeta zydowska , ktora jeszcze ? bo o sprawie pisal tez np. Dziennik
dajesz wlasnie genialny przyklad zwyklego oszolomstwa nic wiecej
j0shu4
Moderator

Postprzez Colinare » sobota, 15 wrz 2007, 12:40

nacjonalizm bym wykreślił, pewnie masz na myśli nacjonalitaryzm, wtedy się zgodzę. Nacjonalitaryzm charakteryzował faszyzm, owszem. Faszyzm i nazizm, komunizm, oraz liberalna demokracja są ramionami Rewolucji. Ja mam gdzieś te ideologię. Fanatyzm? Hmm, ten fanatyzm daje się wyraźnie zauważyć u was ;) a to fanatycy GW, a to PO, hmm. Pisałem o zespołach Twierdza i Szwadron 97 (znam gitarzystę ;)) o Odrodzeniu88 nie słyszałem. Wiem co znaczy 88. Co to Zbyszka to chyba nic takiego nie mówił, ino że was pozamyka w ciemnym lochu. O białej rasie nic nie wiem. Widzisz, problem w tym że brak wydawcy dla takich zespołów jak Twierdza czy Szwadron 97 powoduje potrzebę skorzystania z tego samego wydawcy (czy wytwórnii, jak to tam się zwie?) co takie zespoły np. jak Konkwista88, co powoduje że na koncerty własnie prócz porządnych ludzi przyjdzie zawsze trochę debili. A Dziennik? Coraz bardziej do GW się upodabnia. Idę zbierać podpisy.
Colinare
Dyskutant

Postprzez j0shu4 » sobota, 15 wrz 2007, 12:50

Colinare napisał(a):Co to Zbyszka to chyba nic takiego nie mówił, ino że was pozamyka w ciemnym lochu.

mowil i wlasnie za to wylecial z hukiem z tego forum
j0shu4
Moderator

Postprzez polak » sobota, 15 wrz 2007, 12:57

Joshu na Mariackiej w RUCHU S.A jest do kupienia Wszechpolak.kup sobie .i poczytaj dokładnie to przekonasz sie ile tam antysemtiyzmu...jest tam tylko o michniku,geremku,tusku,mazowieckim,rokicie ,kaczyńskich itp.
czy ty myślisz ,że wszechpolacy nie mają sie czym innym zajmować?
z tego co wiem to ani wybiórcza ani nawet dziennik nigdy nie napisali prawdy o faktycznej działlności MW.ale to normalne.czy kiedykolwiek GW napisała o błędach Unii Wolności?że okradają państwo i doprowadzają do zubożenia Polaków.nie bo my musieli sami sie zdelegalizować...
uważaj na słowa...
każdy popełnia błędy...
ważne co w środku duszy....i jak na to co czynisz reguej drugi człowiek
polak
Bywalec

Postprzez j0shu4 » sobota, 15 wrz 2007, 13:34

polak napisał(a):.czy kiedykolwiek GW napisała o błędach Unii Wolności?że okradają państwo i doprowadzają do zubożenia Polaków.nie bo my musieli sami sie zdelegalizować...
uważaj na słowa...
każdy popełnia błędy...
ważne co w środku duszy....i jak na to co czynisz reguej drugi człowiek

primo Unia Wolnosci sie zdelegalizowala ? :lol: :lol:
secundo grozisz mi ? musialbym na glowe upasc zeby wydawac pieniadze na szmatlawiec typu wszechpolak , tym sie nawet ^$%^$^%$ nie da bo sie rozmazuje po plecach
tertio wasza zydowska fobia swiadczy o waszym antysemityzmie
slowa nie zmieniam odpowiadam za nie i nie probuj mi grozic , to co pisze jest reakcja na wasz fanatyzm
michnik geremek tusk mazowiecki rokita kaczynscy to oczywiscie wg was zydokomuna i masoneria :lol: wychodzi z tego ze lepszy bylby rakowski :lol:
:twisted: nie chce mi sie juz tymi glupotami tylka zawracac
j0shu4
Moderator

Postprzez Elfik » niedziela, 16 wrz 2007, 13:49

polak napisał(a):to nie zawracaj bo byś musiał pierw go umyć....
brudni tzn.mający błędną myśl o prawdzie...
nie groże ci bo prawda i Polska zawsze się obronią przed głupotą przedstawianą przez takich jak ty
dobrej nocy

I to sie nazywa kulturalna i tolerancyjna odpowiedź. Zamiast merytorycznej dyskusji dowaliłeś tekstem ad personam i sie dziwisz, że ktoś cię za to krytykuje.
Widzę, że już nie tylko cudze mysli cię interesują, ale czystosć innych częsci ciała. Jak tak dalej pójdzie to bedziesz sie żalił, że temat ci zamknęli.
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Colinare » niedziela, 16 wrz 2007, 14:45

A czemu widzisz drzazgę w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?
Jak możesz mówić bratu swemu: Pozwól, że wyjmę drzazgę z oka twego, a oto w oku twoim belka?
Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć drzazgę z oka brata swego.
Colinare
Dyskutant

Poprzednia strona

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze