Dąbkowski kandydat z Samoobrony

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Dąbkowski kandydat z Samoobrony

Postprzez U-S » sobota, 15 wrz 2007, 14:21

We wczorajszych Wydarzeniach Dnia radny Dąbkowski zapowiedział, że wystartuje w wyborach do Senatu jako bezpartyjny kandydat z poparciem Samoobrony.
Jesteście zaskoczeni? Co Wy na to?
U-S
Weteran

Postprzez abebe » sobota, 15 wrz 2007, 17:17

Dzwonił do mnie szef sztabu wyborczego Niezalżnego Kandydata do Senatu Tomasz Babczyński, wspominał też coś o poparciu PSL.
Artur go! go! go!
abebe
V.I.P

Postprzez abebe » sobota, 15 wrz 2007, 17:18

Z PO do Senatu uderza Roman Ciarka, a coz byłym prezydentem startuje skądś? :)
abebe
V.I.P

Postprzez BLAaa » sobota, 15 wrz 2007, 19:52

abebe napisał(a):Dzwonił do mnie szef sztabu wyborczego Niezalżnego Kandydata do Senatu Tomasz Babczyński, wspominał też coś o poparciu PSL.
Artur go! go! go!

PSL wystawi swojego kandydata.

Gratuluje Arturowi paki.
Chłopaki byli świetni w wyborach samorządowych.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Elfik » sobota, 15 wrz 2007, 20:52

Kandydat niezależny z poparcia samoobrony :lol: :lol: :lol:
Niezależny to on by był, gdyby wystartowal popierany przez Kołobrzeg 2010, a tak wieje to obłudą.
Jeszcze niedawno był w lewicy, potem lansował sie jako niezależny, a teraz wylądował w ramionach samoobrony. To nie bezpartyjność, a koniunkturalizm.
Ciekawe tylko dlaczego postanowił wykiwał swoje zaplecze i wystartował z samoobrony?
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez abebe » sobota, 15 wrz 2007, 23:27

słyszałem też , że lekarz psychiatra do Senatu startuje? :D
abebe
V.I.P

Postprzez Didi » niedziela, 16 wrz 2007, 04:27

abebe napisał(a):słyszałem też , że lekarz psychiatra do Senatu startuje? :D

zapewne ktorys komitet wyborczy wykorzysta jej niedopatrzenie przez ktore swego czasu goscil program pod napieciem tvn w podczelu...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez BLAaa » niedziela, 16 wrz 2007, 08:45

Didi napisał(a):
abebe napisał(a):słyszałem też , że lekarz psychiatra do Senatu startuje? :D

zapewne ktorys komitet wyborczy wykorzysta jej niedopatrzenie przez ktore swego czasu goscil program pod napieciem tvn w podczelu...

Wcale bym się nie zdziwił.
A swoja droga, to klubowi parlamentarnemu PiS psychiatra pewnie się przyda :wink:
BLAaa
Uzależniony

Postprzez U-S » niedziela, 16 wrz 2007, 11:44

Elfik napisał(a):Kandydat niezależny z poparcia samoobrony :lol: :lol: :lol:
Niezależny to on by był, gdyby wystartowal popierany przez Kołobrzeg 2010, a tak wieje to obłudą.
Jeszcze niedawno był w lewicy, potem lansował sie jako niezależny, a teraz wylądował w ramionach samoobrony. To nie bezpartyjność, a koniunkturalizm.
Ciekawe tylko dlaczego postanowił wykiwał swoje zaplecze i wystartował z samoobrony?

No, pominęłaś jeszcze DPL. Taki to on apolityczny i bezpartyjny. Poza tym fajny gość ;)
U-S
Weteran

Postprzez Elfik » niedziela, 16 wrz 2007, 13:34

U-S napisał(a):No, pominęłaś jeszcze DPL. Taki to on apolityczny i bezpartyjny. Poza tym fajny gość ;)

No tak przecież z tego powodu podziękowal SLD [smilie=slap.gif] DPL był takim niewypałem, że próba zaistnienia tej partii zupelnie mi umknęła. Obawiam sie, że w takim razie wielu wyborcom tym bardziej umkną szczególy dotyczace wczesniejszych prób zrobienia "kariery" przez radnego i uwierzą w jago absolutną bezpartyjność na czym mu zależy. Po to przecież założył komitet kołobrzeg 2010, żeby obwieścić sie jedynym naprawde niezależnym kandydatem i zatrzeć nowym wizerunkiem partyjne korzenie. Prawie mu sie udało, bo tym startem z samoobrony strzelil sobie samobója i udowodnił, że najważniejsza i tak jest dla niego kariera.
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez U-S » poniedziałek, 17 wrz 2007, 10:24

Dąbkowski znany jest w Kołobrzegu z członkostwa w różnych ugrupowaniach politycznych, słynie z tego, więc nie sądzę, by to ludziom umknęło. Ma też oczywiście swój elektorat skupiony wokół Kołobrzeg 2010, choć mam wrażenie,że się uszczupla. Poza tym do Senatu obowiązuje metoda większościowa, więc Dąbkowski nie ma szans na mandat.
U-S
Weteran

Postprzez Elfik » poniedziałek, 17 wrz 2007, 19:21

Może pomyliło mu się z wyborami do sejmu, gdzie Lepper pociagnie za sobą ludzi dzięki dobremu wynikowi, tak jak to sie dzialo dotychczas :lol:
Elfik
Mistrz klawiatury

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg