Konsul napisał(a):A jakiś wierszyk kolega napisze? Może być merytoryczny i pozytywny![]()
Trochę zacięcia literackiego trzeba w sobie poszukać
Wald napisał(a):Konsul napisał(a):A jakiś wierszyk kolega napisze? Może być merytoryczny i pozytywny![]()
Ten "wiersz" to ma być literatura? To kwintesencja nienawiści do myślących inaczej niż ty, ułożona w strofy. Czysta grafomania!

Wald napisał(a):Konsul napisał(a):A jakiś wierszyk kolega napisze? Może być merytoryczny i pozytywny![]()
Ten "wiersz" to ma być literatura? To kwintesencja nienawiści do myślących inaczej niż ty, ułożona w strofy. Czysta grafomania!
Weź przykład z Abebe, a propos Abebe już zaraz coś dam od siebie w ramach tej poezji życząc samych super rymów 
abebe napisał(a):Wald napisał(a):Konsul napisał(a):A jakiś wierszyk kolega napisze? Może być merytoryczny i pozytywny![]()
Waldunia? a moje wierszyki, jak oceniasz?
adanio

abebe napisał(a):Tak myślałem! krytyk( bez urazy) się znalazł. w topicu dowcipy nie ma komentarzy, Konsul( Szacun!) założył temat "poezja wyborcza", jak masz Waldusiu wenę to coś napisz, jak nie to siedź cicho! bo kim Ty za przeproszeniem jesteś , żeby Nas krytykowac? Wisława Szymborska? za młody Walduś na Heroda jesteś . buehehehehehehhe
merytorycznie, to za przeproszeniem klocka w kiblu można postawic ( tu warzywka, tu mięsko, tu nabiał) a poezja? to poezja!
paniał?
Wald napisał(a):abebe napisał(a):Tak myślałem! krytyk( bez urazy) się znalazł. w topicu dowcipy nie ma komentarzy, Konsul( Szacun!) założył temat "poezja wyborcza", jak masz Waldusiu wenę to coś napisz, jak nie to siedź cicho! bo kim Ty za przeproszeniem jesteś , żeby Nas krytykowac? Wisława Szymborska? za młody Walduś na Heroda jesteś . buehehehehehehhe
merytorycznie, to za przeproszeniem klocka w kiblu można postawic ( tu warzywka, tu mięsko, tu nabiał) a poezja? to poezja!
paniał?
Jestem kimś, kto troche poprawniej posługuje się językiem polskim, niż Ty. A jeśli chodzi o wiek - to zdziwiłbyś się...
Bez wyrazów uszanowania za "kiblowy" język.
Hej!
abebe napisał(a):Wald napisał(a):abebe napisał(a):Tak myślałem! krytyk( bez urazy) się znalazł. w topicu dowcipy nie ma komentarzy, Konsul( Szacun!) założył temat "poezja wyborcza", jak masz Waldusiu wenę to coś napisz, jak nie to siedź cicho! bo kim Ty za przeproszeniem jesteś , żeby Nas krytykowac? Wisława Szymborska? za młody Walduś na Heroda jesteś . buehehehehehehhe
paniał?
Jestem kimś, kto troche poprawniej posługuje się językiem polskim, niż Ty. A jeśli chodzi o wiek - to zdziwiłbyś się...
Hej!
taaa, jasne, a łyżka na to niemożliwe![]()
skąd mam wiedziec, że poprawniej posługujesz się językiem polskim, mam Ci wierzyc na słowo? nie znam Cię
łączę wyrazy .....
Wald napisał(a):abebe napisał(a):Wald napisał(a):abebe napisał(a):Tak myślałem! krytyk( bez urazy) się znalazł. w topicu dowcipy nie ma komentarzy, Konsul( Szacun!) założył temat "poezja wyborcza", jak masz Waldusiu wenę to coś napisz, jak nie to siedź cicho! bo kim Ty za przeproszeniem jesteś , żeby Nas krytykowac? Wisława Szymborska? za młody Walduś na Heroda jesteś . buehehehehehehhe
paniał?
Hej!
taaa, jasne, a łyżka na to niemożliwe![]()
skąd mam wiedziec, że poprawniej posługujesz się językiem polskim, mam Ci wierzyc na słowo? nie znam Cię
łączę wyrazy .....
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość