Wątek zmotoryzowanych :P

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Sowa » środa, 22 sie 2007, 22:03

Chyba warto do życia podchodzić z humorem i ranek zaczynać uśmiechem a nie złością na cały świat .Do ludzi poruszających się po jezdni nie można odnosić się z wściekłością.
Taki styl nic nie da . Wywoła się szereg konfliktów i można lagą oberwać po szybach .
Kto na tym zyska?
Poznań i Warszawę polecam na trenowanie cierpliwości . :)
Sowa
Dyskutant

Postprzez SzOpEn » czwartek, 30 sie 2007, 00:18

A mnie korki nie dotyczą ;D
motooorr ;)
SzOpEn
Ważniak

Postprzez SzOpEn » czwartek, 30 sie 2007, 18:47

KaucZ napisał(a):heh... ja miałem robić A kat. ale wiadome zdarzenie pokrzyżowało mi plany :P.... a czy się poruszasz :P ? Jaki model itp ?

Suzuki Gs500 ;) fiolet metalic ;) 1993r 500cm3 moja miłość ;)
A Mercedesa juz nie mam...

Obrazek
SzOpEn
Ważniak

Postprzez cushu » wtorek, 4 wrz 2007, 13:22

cushu
Terminator

Postprzez qrczak » wtorek, 4 wrz 2007, 15:11

Od jakiegoś czasu dwie refleksje mi się nasuwają.
1. Po mieście można jeździć 50 km/h, nie trzeba jechać 30 km/h, jak ktoś się boi dobić do 50 to niech rowerem jeździ, albo na piechotę chodzi.
2. Nie jeździmy z zastraszającą prędkością 30 km/h po lewym pasie na dwu pasmowej jezdni. Tego kto jedzie szybciej z tyłu z miejsca szlag trafia.

P.S. No chyba że ja jakiś niecierpliwy jestem.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez kacper » wtorek, 4 wrz 2007, 16:18

qrczak napisał(a):Od jakiegoś czasu dwie refleksje mi się nasuwają.
1. Po mieście można jeździć 50 km/h, nie trzeba jechać 30 km/h, jak ktoś się boi dobić do 50 to niech rowerem jeździ, albo na piechotę chodzi.
2. Nie jeździmy z zastraszającą prędkością 30 km/h po lewym pasie na dwu pasmowej jezdni. Tego kto jedzie szybciej z tyłu z miejsca szlag trafia.

P.S. No chyba że ja jakiś niecierpliwy jestem.

Jak najbardziej jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Slayer » środa, 5 wrz 2007, 07:11

Achaja napisał(a):qrczak jestem z Tobą... dzisiaj myslałam, ze wyprzedze zatrzymam auto i powiem temu panu za kierownica co o nim myśle

niech zgadnę, jakiś dziadek w okularach typu 'Jaruzelski'?? Wszędzie ich pełno, do tego prawko zdawali jeszcze chyba za Stalina i za cholerę się nie orientują w przepisach ruchu drogowego (nie patrzą na znaki, wymuszają pierwszeństwo, jeżdżą bez świateł itp).
Jadą sobie w tych swoich binoklach, wlepieni w przednią szybę więc nic dziwnego że nie widzą prędkościomierza... a w razie jakiegoś nagłego zdarzenia na drodze, to nie wspomnę nawet o czasie reakcji takiego kierowcy...
Slayer
Terminator

Postprzez Peny » środa, 5 wrz 2007, 09:15

Slayer napisał(a):niech zgadnę, jakiś dziadek w okularach typu 'Jaruzelski'?? Wszędzie ich pełno, do tego prawko zdawali jeszcze chyba za Stalina i za cholerę się nie orientują w przepisach ruchu drogowego (nie patrzą na znaki, wymuszają pierwszeństwo, jeżdżą bez świateł itp).
Jadą sobie w tych swoich binoklach, wlepieni w przednią szybę więc nic dziwnego że nie widzą prędkościomierza... a w razie jakiegoś nagłego zdarzenia na drodze, to nie wspomnę nawet o czasie reakcji takiego kierowcy...

Dlatego uwazam ze testy na prawo jazdy powinno sie zdawac raz na 10 lat. powinno to dotyczyc wszystkich obowiązkowo po 50 roku życia!
Peny
Terminator

Postprzez kołysanka » środa, 5 wrz 2007, 10:00

Podobnie jak badania - przynajmniej okulistyczne. Jak ktoś w 1960 roku miał sokoli wzrok, to wcale nie oznacza, że takowy ma i dzisiaj. A zwykli ludziska z "połówkami" na oczach muszą prawko co 3 lata wymieniać... paranoja.
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez Sowa » środa, 5 wrz 2007, 15:44

Kierowców nie zmienicie ale możecie zmienić stan utrzymania dróg.Może lepiej zająć się tym tematem.
Sowa
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark