Ryszard Szufel w PO

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez abebe » czwartek, 30 sie 2007, 21:15

kacper napisał(a):Niech wyjaśni na czym polegała różnica poglądów w Centroprawicy która była przyczyna jego odejścia z klubu?

Mówisz! Masz! Jutro, emisja po 12.00 , replay po 16.00
abebe
V.I.P

Postprzez kacper » czwartek, 30 sie 2007, 21:16

BLAaa napisał(a):
Biorąc pod uwage jak wielu jest u Was byłych czlonków SLD, to myśłę, że wcale tak trudno nie jest się dostać.
Nie wspominając o tym, jak bardzo eksponowane miejsca na listach im daliście.
No chyba, że to świadczy o mizerii PO - to rozumiem ;)
Oczywiście zauważam też exodus (do Was) byłych pisiorków i centrusiów...
Stąd zalecałem umiar...

Wielu ?
Według mnie raptem kilka osób . I pamietaj że na listach były osoby które startowały z poparcia PO , a w wiekszości nie były członkami PO ( np. Mielnik )
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez sara » czwartek, 30 sie 2007, 23:30

kacper napisał(a):
BLAaa napisał(a):
Biorąc pod uwage jak wielu jest u Was byłych czlonków SLD, to myśłę, że wcale tak trudno nie jest się dostać.
Stąd zalecałem umiar...

Wielu ?
Według mnie raptem kilka osób . I pamietaj że na listach były osoby które startowały z poparcia PO , a w wiekszości nie były członkami PO ( np. Mielnik )

To może pobawimy się w wyliczankę kto w PO, lub na listach PO, ma czerwony rodowód? Ja znam kilku, np: Ulaaa Dźega - Matuszczak, Beata Wojtal, Leszek Pytel, a nawet sam prezio Janusz G. Resztę muszę sobie przypomnieć, a wy pamiętacie?
sara
Dyskutant

Postprzez sara » czwartek, 30 sie 2007, 23:37

Proponowana wyliczanka może obejmować osoby, które nie koniecznie były członkami ale np. startowały z "czerwonych" list w poprzednich wyborach- tak jak i ja to uczyniłam.
sara
Dyskutant

Postprzez kacper » piątek, 31 sie 2007, 12:38

sara napisał(a):
kacper napisał(a):
BLAaa napisał(a):
Stąd zalecałem umiar...

Wielu ?

To może pobawimy się w wyliczankę kto w PO, lub na listach PO, ma czerwony rodowód? Ja znam kilku, np: Ulaaa Dźega - Matuszczak, Beata Wojtal, Leszek Pytel, a nawet sam prezio Janusz G. Resztę muszę sobie przypomnieć, a wy pamiętacie?

A gdzie masz "listy PO " . Wybory były rok temu .
Pisz o członkach PO
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez loisslane » piątek, 31 sie 2007, 12:44

Dla mnie jedno jest pewne: osobę, która w krótkim czasie kilkukrotnie zmieniał partię, trudno odbierać jako do końca wiarygodną, szczególnie jeśli jest ona radnym.
loisslane

Postprzez sara » piątek, 31 sie 2007, 22:43

I ja tak to odbieram. Dlatego dobrze jest ujawnić "rodowody" i ścieżki dochodzenia do władzy naszych polityków i tych, którzy z czystego wyrachowania i koniunkturalizmu skaczą z kwiatka na kwiatek. TO MOżE WłAśNIE ICH WARTO NAZWAć BEZPARTYJNYMI, BO W żADNEJ PARTII ZAGRZAć MIEJSCA NIE POTRAFIą. Hmm? Do tej pory tak o tym nie myślałam, ale może coś w tym jest...
sara
Dyskutant

Postprzez Konsul » sobota, 1 wrz 2007, 11:18

Przy okazji zmiany barw Pana SzufLa jak bumerang wraca sprawa własnych poglądów i możliwości ich realizacji. I tak przed wyborami Pan Karpiniuk "zbierał" do siebie każdego kto ma szanse, bo walka z Panem Bieńkowskim uświęcała wszystkie środki. Teraz całe odium walki Pan Karpiniuk przeniósł na Posła Hoca, ostatnią osobę, która stoi na przeszkodzie do władzy absolutnej nad miastem, czyli strategicznego celu Pana S. Karpiniuka.
I teraz wracając niejako do "przechrztów" z lewicy, jak się Państwo mają Wasze wcześniejsze poglądy do quasi liberalnych PO. Jeżeli uzyskam odpowiedź, to się już nie czepiam. Jeżeli nie, to uznam, że to zwykłe "karierowiczostwo", chęć pobierania diet, brak zasad i nic więcej.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » sobota, 1 wrz 2007, 11:54

Konsul napisał(a):Przy okazji zmiany barw Pana SzufLa jak bumerang wraca sprawa własnych poglądów i możliwości ich realizacji. I tak przed wyborami Pan Karpiniuk "zbierał" do siebie każdego kto ma szanse, bo walka z Panem Bieńkowskim uświęcała wszystkie środki. Teraz całe odium walki Pan Karpiniuk przeniósł na Posła Hoca, ostatnią osobę, która stoi na przeszkodzie do władzy absolutnej nad miastem, czyli strategicznego celu Pana S. Karpiniuka.
I teraz wracając niejako do "przechrztów" z lewicy, jak się Państwo mają Wasze wcześniejsze poglądy do quasi liberalnych PO. Jeżeli uzyskam odpowiedź, to się już nie czepiam. Jeżeli nie, to uznam, że to zwykłe "karierowiczostwo", chęć pobierania diet, brak zasad i nic więcej.

Konsulu - znowu mieszasz tego biednego Hoca w jakieś polityczne brudy, ciągle ktoś za Czesia zabiera tu głos i mówi za niego, łącznie z zapalczywym synem - rozmawiałem ostatnio z posłem, nie ma w nim żadnej zapalczywości ani chęci do bijatyki, robi swoje jak potrafi ale wy - sztabowcy z dopy na rękę wiecie lepiej... to niedźwiedzia przysługa... już dzięki waszej agresji przegrał Bieńkowski, teraz pogrążacie dobrego człowieka w politycznym bagnie... latacie po mieście i szukacie wroga... ejbnijcie się w łeb - zbiorowo, macie młodzieńcze ambicje ale zamiast robić awantury na swój rachunek wycieracie się pisem i Hocem... a ten koleżka co latał i nagrywał z ukrycia wpierdziela coraz większą ilość tabletek - do tego zmierzasz... ech Konsulu...
mimoza
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg