kacper napisał(a):Niech wyjaśni na czym polegała różnica poglądów w Centroprawicy która była przyczyna jego odejścia z klubu?
Mówisz! Masz! Jutro, emisja po 12.00 , replay po 16.00
BLAaa napisał(a):
Biorąc pod uwage jak wielu jest u Was byłych czlonków SLD, to myśłę, że wcale tak trudno nie jest się dostać.
Nie wspominając o tym, jak bardzo eksponowane miejsca na listach im daliście.
No chyba, że to świadczy o mizerii PO - to rozumiem
Oczywiście zauważam też exodus (do Was) byłych pisiorków i centrusiów...
Stąd zalecałem umiar...
kacper napisał(a):BLAaa napisał(a):
Biorąc pod uwage jak wielu jest u Was byłych czlonków SLD, to myśłę, że wcale tak trudno nie jest się dostać.
Stąd zalecałem umiar...
Wielu ?
Według mnie raptem kilka osób . I pamietaj że na listach były osoby które startowały z poparcia PO , a w wiekszości nie były członkami PO ( np. Mielnik )
sara napisał(a):kacper napisał(a):BLAaa napisał(a):
Stąd zalecałem umiar...
Wielu ?
Według mnie raptem kilka osób . I pamietaj że na listach były osoby które startowały z poparcia PO , a w wiekszości nie były członkami PO ( np. Mielnik )
To może pobawimy się w wyliczankę kto w PO, lub na listach PO, ma czerwony rodowód? Ja znam kilku, np: Ulaaa Dźega - Matuszczak, Beata Wojtal, Leszek Pytel, a nawet sam prezio Janusz G. Resztę muszę sobie przypomnieć, a wy pamiętacie?
Konsul napisał(a):Przy okazji zmiany barw Pana SzufLa jak bumerang wraca sprawa własnych poglądów i możliwości ich realizacji. I tak przed wyborami Pan Karpiniuk "zbierał" do siebie każdego kto ma szanse, bo walka z Panem Bieńkowskim uświęcała wszystkie środki. Teraz całe odium walki Pan Karpiniuk przeniósł na Posła Hoca, ostatnią osobę, która stoi na przeszkodzie do władzy absolutnej nad miastem, czyli strategicznego celu Pana S. Karpiniuka.
I teraz wracając niejako do "przechrztów" z lewicy, jak się Państwo mają Wasze wcześniejsze poglądy do quasi liberalnych PO. Jeżeli uzyskam odpowiedź, to się już nie czepiam. Jeżeli nie, to uznam, że to zwykłe "karierowiczostwo", chęć pobierania diet, brak zasad i nic więcej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości