GROM napisał(a):To że grupa radnych PiS ma na tyle silne zaplecze żeby wydawać gazetę pokazuje tylko to że PO i inni nie są na tyle silni.
I młodzi i starzy lupę czytają i oczy przecierają ze zdumienia, kiedy widzą jak wygląda prawda.
Dyskutujcie forumowicze o artykułach . Proszę.
a z Konsula być może wyrośnie szycha ale to nie dlatego że PiS mu pomoże. Poprostu ludzie odważni i bystrzy odnoszą sukcesy.
Ale tego ludzie o mniej znaczących przymiotach mogą nie pojmować.
Mylisz kąt prosty z temperaturą wrzenia wody.wredniak napisał(a):GROM napisał(a):To że grupa radnych PiS ma na tyle silne zaplecze żeby wydawać gazetę pokazuje tylko to że PO i inni nie są na tyle silni.
I młodzi i starzy lupę czytają i oczy przecierają ze zdumienia, kiedy widzą jak wygląda prawda.
Dyskutujcie forumowicze o artykułach . Proszę.
a z Konsula być może wyrośnie szycha ale to nie dlatego że PiS mu pomoże. Poprostu ludzie odważni i bystrzy odnoszą sukcesy.
Ale tego ludzie o mniej znaczących przymiotach mogą nie pojmować.
Dobry czlowieku, powiedz mi co ma wspolnego silne zaplecze i wydawanie agitkiMylisz kąt prosty z temperaturą wrzenia wody.
Konsul napisał(a):Właśnie przeglądam sobie Lupę i nie widzę, aby była tam zamieszczona taka informacja. Niemniej na pewno jest, że się tak wyrażę propisowska, plus osoba redaktora naczelnego jasno wskazuje na sympatie twórców tej gazety. Mimo to "emblematu" PiS-u nie zauważyłem.
kacper napisał(a):Konsul napisał(a):Właśnie przeglądam sobie Lupę i nie widzę, aby była tam zamieszczona taka informacja. Niemniej na pewno jest, że się tak wyrażę propisowska, plus osoba redaktora naczelnego jasno wskazuje na sympatie twórców tej gazety. Mimo to "emblematu" PiS-u nie zauważyłem.
Panie sekretarzu - to jest to w końcu PiS-owskie pismo czy nie . Raz zaprzeczasz raz potwierdzasz .
Achaja napisał(a):Cytat z ostatniej Lupy:„Radna Beata Wojtal, nowa twarz PO z tzw. odzysku (wcześniej bowiem należała do SLD i SdPl) oznajmiła kołobrzeskiemu społeczeństwu, że robi jakąś imprezę, w której mają wystąpić lokalni politycy.
Wystąpić – znaczy zaśpiewać przed publicznością jakiś znany przebój. Jesteśmy przekonani, że okazję do pokazania się wykorzysta ulubieniec Młodych Demokratów, Sebastian Karpiniuk. Aby ułatwić mu wybór piosenki do zaśpiewania, napisaliśmy specjalnie dla niego tekst, który można nazwać „życiowym” i mamy nadzieję, że stanie się on lokalnym przebojem sceny rozrywki radnej Beaty.”
Jak się okazuje redaktor Kozera znów „pokazał klasę” i ideę pomocy choremu na raka ośmioletniemu chłopcu zatruł swoim jadem… ideę którą swoim udziałem popiera obok Posła PO również Poseł PiS-u, jak i wielu innych ludzi, którzy mają serce i chcą się nim dzielić…
Chce panu przypomnieć, ze jest to koncert charytatywny a nie wiec wyborczy.
Myślę, że pana zachowanie ocenią inni… ja jednak mam nadzieję, że Kołobrzeżanie mają serce i w sobotę 6 października podzielą się nim z tym chorym chłopcem.
Jest taka zasada, że najpierw powinno sie wiedzieć o czym chce sie pisać, a dopiero później to robić...a nasz radny nawet nie pofatygował się po informacje o celu koncertu. Bez zastanowienia wyśmiał cos o czym bladego pojęcia nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości