Tutaj piszemy o filmie w szerokim znaczeniu tego słowa. Czyli o każdej jego odmianie. Jeżeli chcesz się podzielić wrażeniami lub masz ochotę napisać recenzję zrób to w tym miejscu. Jeżeli zajmujesz się filmem amatorsko to jest to dział dla Ciebie.
- pod względem estetycznym bardziej przemawiała do mnie wojna światów, ale wielu znajomych pytanych o Szulkina najpierw wymienia Golema, więc coś w tym musi być
nie rozumiem, jak film, który miał premierę w stanach w marcu 2007, nie ma jeszcze ustalonej daty wyświetlania w polsce
świetna rola Adama Sandlera (choć nie przepadam za nim), świetnie, przejmująco zrealizowany dramat.. początek zdaje się dość trudny, ale druga połowa filmy wciska w fotel
bardzo, bardzo polecam
jak na kino Michela Baya przystalo, kicz w najlepszej postaci. wzniosly, tym razem bajkowy. z dobrym poczuciem humoru i przede wszystkim swietne widowisko. chyba pojde do kina raz jeszcze za minus mozna uznac niektore banalne umoralniajace wypowiedzi, ale w koncu to tez film dla dzieci
wystrzelony w kosmos film, jeden z najlepszych - jeśli nie najlepszy film szpiegowski jaki widziałem
Bond z całą swoją mitologią i Die Hard z nierzeczywistymi pomysłami chowają się!
ocena na imdb.com mów sama za siebie! !
aka Armia Boga
nie widziałem, klasyka "religijnych" horrorów(?)
nota bene dawno nie było nic ciekawego w tym klimacie, pamięta ktoś z was coś?