Achaja napisał(a):jesli ci z Trzebiatowa mają zielone, to tak jak powiedziałeś ci z Koszalina mają strzałkę, czyli "warunkową możliwość jazdy" (chyba tak się to nazywało) i mogą jechać tylko wtedy gdy nie jadą ci z Trzebiatowa
co więcej powinni się zatrzymać przed światłami na chwilę i dopiero jechać, jesli stwierdzą, ze z Trzebiatowa nikt nie jedzie
Wszyscy grzeją tyki na plaży. Idę i ja 
bez wzgledu na to kto ma jakie swiatlo, ci ktorzy jada od trzebiatowa muszą ustąpić pierwszeństwa jadącym z Koszalina. Przynajmniej tak mnie uczyli na kursie![]()
ivanrs napisał(a):bez wzgledu na to kto ma jakie swiatlo, ci ktorzy jada od trzebiatowa muszą ustąpić pierwszeństwa jadącym z Koszalina. Przynajmniej tak mnie uczyli na kursie :)
Zielona strzałka to nie zielone światło, jak jest zielone światło dla jadących od Koszalina to oni mają pierwszeństwo natomiast w przypadku zielonej strzałki ( Skręcanie jest dozwolone pod warunkiem, że kierujący zatrzyma się przed sygnalizatorem i nie spowoduje utrudnienia ruchu innym jego uczestnikom. ) jadący od strony Koszalina ustępuje pierwszeństwa jadącym od strony Trzebiatowa. Zasada prawej ręki obowiązuje wtedy gdy wyłączone są światła i ruch jest regulowany przez znaki drogowe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości