KaucZ napisał(a):Do założenia tego tematu skłoniły mnie te dwa wątki:
http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.php?t=17823
http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.php?t=17801
Po prostu wątek dla luźnej rozmowy kierowców. A na co nam to ? Hm. Możemy się np. podzielić uwagami dotyczącymi poruszania się po mieście, zapytać się gdzie udać się z autem w takim i takim wypadku, gdzie absolutnie nie jechać (...)

Koala napisał(a):[...]
spokojniej sie robi tak kolo 18 jak nie ma juz ledwo co ruszajacych sie kuracjuszy z balkonikami kulami nie powinny wyłazic jak ledwo co chodzą przechodzącymi przez pasy w czasie 10min. wiem przepraszam starzy ludzie tak mają ale to naprawde WQdenrwuje.[...]
Koala napisał(a):choc nasi kierowcy tez nie sa lepsi dobrze ze zna sie skróty i skróciki by szybciej gdzies dojechać

Mafi napisał(a):Koala napisał(a):[...]
spokojniej sie robi tak kolo 18 jak nie ma juz ledwo co ruszajacych sie kuracjuszy z balkonikami kulami nie powinny wyłazic jak ledwo co chodzą przechodzącymi przez pasy w czasie 10min. wiem przepraszam starzy ludzie tak mają ale to naprawde WQdenrwuje.[...]
Zastanów się dwa razy zanim coś wyślesz. Rozumiem, że korki, że dużo ludu, ale przesadziłeś z deka.

[...]

KaucZ napisał(a):Oj wy Koali nie zrozumieliście chyba. Pasy to pasy. Gorzej jak taka babcia pomyli wam jezdnię z deptakiem. Szczególnie zauważalne na starówce i w pasie nadmorskim. Człowieka wtedy strzela tak, że masakra. Osobiście zacząłem wyznawać zasadę 'no mercy'. Sory, ale jezdnia to nie deptak, nie ma zebry albo innego zwierzaka to łagodnie mówiąc [beeeeeeep] z drogi i nie utrudniać ruchu.
Koala napisał(a):spokojniej sie robi tak kolo 18 jak nie ma juz ledwo co ruszajacych sie kuracjuszy z balkonikami kulami nie powinny wyłazic jak ledwo co chodzą przechodzącymi przez pasy w czasie 10min. wiem przepraszam starzy ludzie tak mają ale to naprawde WQdenrwuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 11 gości