Mosquito - HELP

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Mist » niedziela, 8 lip 2007, 09:44

Mist
Dyskutant

Postprzez Mafi » niedziela, 8 lip 2007, 10:29

Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Tisaja » niedziela, 8 lip 2007, 10:38

Ostatnio edytowano niedziela, 8 lip 2007, 10:45 przez Tisaja, łącznie edytowano 1 raz
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez Bruno » niedziela, 8 lip 2007, 10:45

Ja sie bawilem przednie ;) Dzieki towarzystwu, w ktorym bylem (widocznie telka_es takiego szczescia juz nie miala). Muza wywazona, drinki doskonale (tylko ciut czekac na nie trzeba bylo, ale to w koncu pierwszy dzien - zgrywanie sie zalogi itd).
Jednym slowem na duzy plus...
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Mafi » niedziela, 8 lip 2007, 10:55

Słonko Chciałam Ci napisać, że jedna pani w dość zaawansowanej ciąży pląsała - od razu sobie o Tobie pomyślałam.

I normalnieee gdybyś Ty te drinki widziałaaa... normalnie jak na Hawajach... d rinki takie, że głowa mała... z owocami... z mnóstwem owoców... z płonącymi bzdetami - Tisaja przez cały parkiet leciała, żeby mi przynieść zanim zgaśnie :lol:

Muzyka spoko, wystrój też, wiadomo - zabawa zależy głównie od towarzystwa - moje było świetne więc i świetnie się bawiłam. Może chłopaki foty wrzucą to sobie chociaż pooglądasz. :)

Co do loży i kuchni to chyba marko musi Ci odpowiedzieć. Ja nie zauważyłam. Ale klimę dość dobrą mają, ja nie czułam dymu tak strasznie i sporo osób wychodziło palić do osobnego pomieszczenia.

Tiss... :*
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Mafi » niedziela, 8 lip 2007, 11:25

Żałuj tych drinków Achaja. Normalnie były nieziemskie - i co ważniejsze naprawdę tanie. Ale nic straconego, jak pisał SatH w weekendy można się załapać. Coś czuję, że niektórzy to będą dla samych drinków tam chodzić... Mam w buzi jeszcze smak tych specjałów... mmm... :roll:

I te owoceee... mmm... :roll:
Mafi
Gwiazdor

Postprzez telka_es » niedziela, 8 lip 2007, 11:49

Bruno - podzial którego dokonałam nie jest dychotomiczny, oczywiście wyjątki się zdarzały, ale oceniając powierzchownie przeważały dwie grupy, więc co zauważyłam to napisałam, w końcu moje wrażenie ;)

i czy ja powiedziałam żże źle się bawiłam? nie! więc nie przekręcaj . . .

Achaja - ironia wielkiego świata niepotrzebna, bo on jest tam gdzie ludzie którzy potrafią go stworzyć ........ :wink:

Mimoza - wybaczysz ?? hehehe ale nie pamietam żebym obiecywała Cie zabrać :wink:

Mist - a żabyś wiedział że spodziewałam się czegoś na kształt SQ, jakiejś nowości nowości w naszym mieście........

Slonkokg - nawet nie wiesz jak wiele rzeczy mnie się podoba i ile mnie zachwyca, a że jestem wybredna to inna sprawa, i jak coś jest nie tak to chyba mam prawo o tym napisać , w końcu to tylko moja opinia....... chyba że musze myśleć tak jak wszyscy, sory ale to nie ja - nie wpisuje się w schematy..... :wink:

co do klubu to jeszcze jedno na minus: nie można było płacić kartą........... :cry:

a na plus tak jak Achaja mówiła kibelki pico bello, duża przestronność, i klimatyzacja......
telka_es
Terminator

Postprzez telka_es » niedziela, 8 lip 2007, 12:01

telka_es
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark