Konsul napisał(a):Ależ gorący towar z tej LupyGdzie to można dostać, jak ją zdobyć? Spokojnie, to jest miesięcznik.
Myślę, że każdy kto chce to ją przeczyta. Dużo osób jednak chce przeczytać prawdę, o tym co się dzieje w Kołobrzegu, to bardzo pozytywne.
Pragniemy ukazać Czytelnikom to, czego nie znajdą, z różnych przyczyn, w innych pismach, albo naświetlimy fakty tak, jak one wyglądają z naszej PiS-owskiej perspektywy

Deja Vu napisał(a):Spoko, jeszcze z dwa wydania i padnie śmiercią naturalną jak i e-miasto![]()
Paszkwile długo nie żyją.

simplicissimus napisał(a):Przeczytałem - nareszcie. J0shu4, pomiędzy pluciem, a wskazywaniem faktów jest rzeczywiście pewna róznica, tak samo, jak pomiędzy pluralizmem a służebnością. Dla mnie, jako politologa, powstanie tej gazetki to reakcja na zachowawczą postawę TKK, Radia Kołobrzeg czy Kulis Kołobrzeskich. Każdy ma prawo w tym kraju skomentować życie publiczne bo to jest jedno z paw politycznych każdego obywatela. Skoro w Kołobrzegu nie można tego zrobić normalnie, to ja się dziwię twojemu oburzeniu.
i dla mnie jako politologa takie metody ,jak to ujales komentowania, sa oburzajace. Dlaczego? Proste, bo obok pluralizmu politycznego i wolnosci slowa, jednych z glownych atrybutow demokracji, istnieje cos takiego, pewnie juz zapomnianego, jak kultura polityczna... Przepraszam,zale nie jest dla mnie usprawiedliwieniem: bo oni to chamy, a chama trzeba po chamsku... mozna skrytykowac, sprowadzic do parteru, a nawet skopac komus tylek, zachowujac przy tym niesamowita klase... nie ten przypadek, nie to miasto, pewnie nawet nie ten kraj...wiec co ja sie tu wysilam.. i na cholere mi byly te studia... 
the beściak......

Konsul napisał(a):Czytałem, całkiem, całkiem. Kołobrzeska Lupa - Bezpłatny miesięcznik polityczny. Z nazwy można więc wnioskować, że będą kolejne numery. nowego
kacper napisał(a):Konsul napisał(a):Czytałem, całkiem, całkiem. Kołobrzeska Lupa - Bezpłatny miesięcznik polityczny. Z nazwy można więc wnioskować, że będą kolejne numery. nowego
Konsul - nie wstydź się przecież jeden z artykułów sam pisałeś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 4 gości