kołobrzeska LUPA bezpłatny miesięcznik polityczny

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » sobota, 7 lip 2007, 08:40

Konsul
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » sobota, 7 lip 2007, 09:01

nareszcie poczytalem
tyle ze utwierdzilo mnie to w przekonaniu
lupa jest paszkwilem ktorym nie warto sobie zawracac tylka
wszystkie teksty podpisane anonimem pluja na ludzi ile wlezie
jestescie gorsi od LPR , sadzilem ze macie jeszcze troche dobrego wychowania i rozsadku
obrabiacie dupe wszystkim naokolo nawet nie pytajac oplutych przez siebie osob o zdanie
a w tekstach sloma z butow wychodzi tak ze stado krow mialoby co jesc przez nastepna dekade
Konsul ty sie nawet nei przyznawaj ze masz cos z ta bibula wspolnego
bo to wstyd , to nie prezentacja pogladow tylko zwykle polityczne chamstwo nic wiecej
zaczynam sie bac ze macie jakas zbiorowa psychoze , gracie ucisnionych a za plecami
rzucacie kalem na wszystko co nie jest spod znaku PiS
zenujace , ani jedni ani drudzy nie zasluguja na rzadzenie w tym miescie
ps. czy meisiecznik jest gdzies zarejestrowany ? bo jezeli nie to jest bibula lub papierem toaletowym , miesiecznikiem nie moze sie tytulowac
j0shu4
Moderator

Postprzez j0shu4 » sobota, 7 lip 2007, 09:09

Konsul napisał(a):Ależ gorący towar z tej Lupy :) Gdzie to można dostać, jak ją zdobyć? Spokojnie, to jest miesięcznik.
Myślę, że każdy kto chce to ją przeczyta. Dużo osób jednak chce przeczytać prawdę, o tym co się dzieje w Kołobrzegu, to bardzo pozytywne. :)

prawda ?
przeciez naczelny sam pisze ze to subiektywne zdanie PiS wiec co to ma wspolnego z obiektywna prawda ?
Pragniemy ukazać Czytelnikom to, czego nie znajdą, z różnych przyczyn, w innych pismach, albo naświetlimy fakty tak, jak one wyglądają z naszej PiS-owskiej perspektywy

Oszolomstwo i chamstwo ?
3 teksty obrzucajace gownem dyrektora Cepit
wystarczy je dokladnie przeczytac
do tego tekst obrzucajacy gownem Rafala Kolikowa
nie znosicie jak ktos jest inteligentniejszy od was ?
to wbijcie sobie do glowy ze to nie ta liga , do tej klasy raczej nie awansujecie nigdy

wlasnie stracilem caly szacunek dla kołobrzeskiego PiS
rozumiem ze kazdy musi miec jakiegos bzika
LPR ma Wierzejskiego , PiS ma radnego Kozere
Ostatnio edytowano czwartek, 1 sty 1970, 01:00 przez j0shu4, łącznie edytowano 1 raz
j0shu4
Moderator

Postprzez Flo » sobota, 7 lip 2007, 09:16

zgadzam sie z J4, jak i podtrzymuje swoje zdanie. I pisze to jako bezstronhy obserwator. Paszkwil i tyle. Jak druga strona zaczniesmarowac podobnie to tez bedzie paszkwil.

Banda dzieciakow - tak mozna nazwac cala polityczna swolec kolobrzeska
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Elfik » sobota, 7 lip 2007, 09:26

"...skrzywiając obraz, jak karykatura ukażemy czyjeś bardzo charakterystyczne rysy." - cytat z radnego Kozery.
Czyt. Każdy drobiazg rozdmuchamy do rangi skandalu, przedstawimy w swoim świetle, zniekształcimy i wyjdzie z tego nasza prawda.
Nie będę wyjątkiem - paszkwil i tyle :!:
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Deja Vu » sobota, 7 lip 2007, 09:49

Spoko, jeszcze z dwa wydania i padnie śmiercią naturalną jak i e-miasto :lol:
Paszkwile długo nie żyją.
Deja Vu
Weteran

Postprzez Elfik » sobota, 7 lip 2007, 10:02

Deja Vu napisał(a):Spoko, jeszcze z dwa wydania i padnie śmiercią naturalną jak i e-miasto :lol:
Paszkwile długo nie żyją.

Też myślę, że dlugo nie pociagną, ot wypełnia lukę w sezonie ogórkowym, a potem cisza.
Za to e-miasto to teraz strona radia koszalin :lol:
Może stronę lupy przejmie agencja detektywistyczna, logo już tam jest :wink:
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez keeper » sobota, 7 lip 2007, 12:03

simplicissimus napisał(a):Przeczytałem - nareszcie. J0shu4, pomiędzy pluciem, a wskazywaniem faktów jest rzeczywiście pewna róznica, tak samo, jak pomiędzy pluralizmem a służebnością. Dla mnie, jako politologa, powstanie tej gazetki to reakcja na zachowawczą postawę TKK, Radia Kołobrzeg czy Kulis Kołobrzeskich. Każdy ma prawo w tym kraju skomentować życie publiczne bo to jest jedno z paw politycznych każdego obywatela. Skoro w Kołobrzegu nie można tego zrobić normalnie, to ja się dziwię twojemu oburzeniu.

No to jak Ty politolog, to ja tez politolog :wink: i dla mnie jako politologa takie metody ,jak to ujales komentowania, sa oburzajace. Dlaczego? Proste, bo obok pluralizmu politycznego i wolnosci slowa, jednych z glownych atrybutow demokracji, istnieje cos takiego, pewnie juz zapomnianego, jak kultura polityczna... Przepraszam,zale nie jest dla mnie usprawiedliwieniem: bo oni to chamy, a chama trzeba po chamsku... mozna skrytykowac, sprowadzic do parteru, a nawet skopac komus tylek, zachowujac przy tym niesamowita klase... nie ten przypadek, nie to miasto, pewnie nawet nie ten kraj...wiec co ja sie tu wysilam.. i na cholere mi byly te studia... 8)
keeper
Rycerz forum

Postprzez mimoza » sobota, 7 lip 2007, 12:17

fajnie sie czyta, inteligentne teksty, pogodne myśli, aż chce się żyć, ta gazetka to dobry wizerunek tutejszego PiS-u, dobre świadectwo ludzi dobrych prawych i sprawiedliwych... serce rośnie, panu Lechowi najserdeczniejsze gratulacje za wysiłek, mam nadzieję, że miasto dofinansuje ten miesięcznik, bo to dobra promocja i chwała dla miasta oraz dla posła Czesława...

to ja głupi orędowałem za popisem w mieście a tak się myliłem, teraz już wiem kto co jest wart, jak tylko zobaczę posła Sebastiana to rzucę się na niego... Czesław jest wielki Sebastian mały... taka prawda, dzięki Lechu, żeś mnie oświecił... piszcie siostry i bracia i nie zapominajcie o modlitwie... stosy zapalimy już niebawem... niech żyje Kozera, niech żyje Czesław... niech PiS króluje w Kołobrzegu, naszym chwała, tamtym śmierć...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez telka_es » sobota, 7 lip 2007, 12:21

właśnie przebrnęlam przez wersję papierową...... ostatnia stronka z instrukcją uzywania żelu hahahaha............ :lol: the beściak......

A tak wogóle to nie dziwie się radnym i innym osobom pisującym do LuPY, skoro nie mogą wyrażić swobodnie swego zdania w radiu lub telewizji stworzyli własne "medium"..... przecież oni też chcą się pochwalić tym co zrobili, co widzą! że jest coś nie tak, a jest wiele rzeczy sprzecznych z moralnością, zasadami współżycia społecznego i prawem .......... a takie zachowania powinno się tępić a nie obracać w sukces jak czynią to Tkk i radio kołobrzeg, nie wiem czy obawiające się złości Posła K. czy liczące na profity z tytułu potulności..... czy to tak miło być podporządkowanym?? - nie wydaje mnie się....... :wink:
telka_es
Terminator

Postprzez mimoza » sobota, 7 lip 2007, 12:38

telka - ? kto w mieście odmawia sukcesów pisowi ? pierwsze słysze...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez kacper » sobota, 7 lip 2007, 12:44

Konsul napisał(a):Czytałem, całkiem, całkiem. Kołobrzeska Lupa - Bezpłatny miesięcznik polityczny. Z nazwy można więc wnioskować, że będą kolejne numery. nowego

Konsul - nie wstydż się przecież jeden z artykułów sam pisałeś.
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez mimoza » sobota, 7 lip 2007, 13:02

kacper napisał(a):
Konsul napisał(a):Czytałem, całkiem, całkiem. Kołobrzeska Lupa - Bezpłatny miesięcznik polityczny. Z nazwy można więc wnioskować, że będą kolejne numery. nowego

Konsul - nie wstydź się przecież jeden z artykułów sam pisałeś.

mam nadzieję, że nie ten tekst w którym obrażasz kobiety... bo za to można zostać spoliczkowanym... ha... jeżeli oczywiście rozmawiamy o ludziach uważających się za honorowych...
mimoza
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg