zdjęcia robią duże wrażenie... tak na pierwszy rzut oka - super, ciekawe, jak to wszystko będzie wyglądać na żywo jak na Kołobrzeg to naprawdę COŚ... w wakacje na pewno wpadnę a tak na marginesie, marko, wstęp będzie 20 zł na otwarciu czy to już stała cena?
Wystrój faktycznie interesujący, ale czy praktyczny? Te wszystkie mebelki w obiciu "soft" mogą po miesiącu zamienić się w smalec. Gratuluję Marku choć wróżę mnóstwo starań i problemów z tym faktem związanych. Zachować czystość w lokalu dyskotekowym to trudne zadanie.
marko: mój gust jest bardzo elastyczny... uwierz mi. Nawet z kawałków, które lecą w prime time na VIVA TV można zrobić dobrą imprezę.... oczywiście nie ze wszystkich, bo leci tam tez dużo chłamu. Trzeba mieć smaka, trochę się orientować i dobrze wybrać dj'a i muzykę - nawet z komercji - dj rezydent to marka dla klubu... Stagnacja i monotonia zabija każdą knajpę... Trzymam za słowo, że będzie się coś zmieniało ...w te piątki
Dla mnie żeby było fajnie na imprezie wcale nie musi być undergroudowo od razu... niech będzie komercyjnie ale w dobrym guście.