Nielegalne rusztowanie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez kacper » piątek, 22 cze 2007, 21:40

coś jakby inną wersję podały media
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez kacper » piątek, 22 cze 2007, 22:00

jeśli rano wstanę a rusztowanie będzie stało to co?
jesteś kłamcą albo władze miasta nie przestrzegaja zaleceń konserwatora . tak?
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Flo » sobota, 23 cze 2007, 14:04

simplicissimus napisał(a):
kacper napisał(a):jeśli rano wstanę a rusztowanie będzie stało to co?

Wstałeś rano? I co zauważyłeś? Nic? Ja zauważyłem, że pomimo, iż konserwator nie zgodził się na wieszanie banerów, przybyły dwa nowe i już nie dotyczące promocji miasta, a browaru. To już recydywa.

jak widac konserwator to pionek :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Konsul » sobota, 23 cze 2007, 14:41

Flo napisał(a):

Wstałeś rano? I co zauważyłeś? Nic? Ja zauważyłem, że pomimo, iż konserwator nie zgodził się na wieszanie banerów, przybyły dwa nowe i już nie dotyczące promocji miasta, a browaru. To już recydywa.

A w kogo rękach? Przecież prawo jest po to, aby je przestrzegać. PO ma jakieś specjalne prawa? Otóż nie.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Flo » sobota, 23 cze 2007, 14:45

Konsul napisał(a):
Flo napisał(a):

A w kogo rękach? Przecież prawo jest po to, aby je przestrzegać. PO ma jakieś specjalne prawa? Otóż nie.

nie dorabiaj ideologii, piszac pionek zupelnie nie myslalem w kwestiach politycznych
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Konsul » sobota, 23 cze 2007, 14:46

A i jeszcze jedno, skoro to taka nagła potrzeba, to dlaczego cały ratusz nie jest w rusztowaniach? Zaczęto od najbardziej widocznego miejsca?
Pitu, pitu, baner reklamowy sobie powieszono i tyle. A powiadomienie konserwatora nie wyszło, bo się podstawowych przepisów prawa nie zna.
I dupa, nie można robić co się chce. Krzywda się dzieje włodarzom miasta :lol:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez qrczak » sobota, 23 cze 2007, 15:44

A i jeszcze jedno, skoro to taka nagła potrzeba, to dlaczego cały ratusz nie jest w rusztowaniach? Zaczęto od najbardziej widocznego miejsca?

Odpowiedź jest prosta. Po remoncie dawnej Elwy i zrobieniu w tym miejscu Hosso powstały tajemnicze wiry powietrza, które zawiewają wszystkie spadające cegły na frontową elewację ratusze i tylko tam cegły spadają. :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez qrczak » sobota, 23 cze 2007, 16:23

Słuchaj tu nie chodzi raczej o to, że są rusztowania i bannery na nich. Chodzi o to po co te rusztowania stoją. Bo jak na razie to wygląda tak że są one tylko podtrzymaniem dla bannerów i obawiam się, że po Dniach Morza znikna tak szybko jak się pojawiły. Jeżeli tak nie będzie i zacznie się faktycznie remont (o którym nikt nic nie mówił) to wtedy niech sobie stoi to rusztowanie i niech się na nim reklamuje kto chce byle dał pieniądze na remont.
qrczak
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg