simplicissimus napisał(a):kacper napisał(a):jeśli rano wstanę a rusztowanie będzie stało to co?
Wstałeś rano? I co zauważyłeś? Nic? Ja zauważyłem, że pomimo, iż konserwator nie zgodził się na wieszanie banerów, przybyły dwa nowe i już nie dotyczące promocji miasta, a browaru. To już recydywa.

Flo napisał(a):simplicissimus napisał(a):kacper napisał(a):jeśli rano wstanę a rusztowanie będzie stało to co?
Wstałeś rano? I co zauważyłeś? Nic? Ja zauważyłem, że pomimo, iż konserwator nie zgodził się na wieszanie banerów, przybyły dwa nowe i już nie dotyczące promocji miasta, a browaru. To już recydywa.
jak widac konserwator to pionek
Konsul napisał(a):Flo napisał(a):simplicissimus napisał(a):kacper napisał(a):jeśli rano wstanę a rusztowanie będzie stało to co?
jak widac konserwator to pionek
A w kogo rękach? Przecież prawo jest po to, aby je przestrzegać. PO ma jakieś specjalne prawa? Otóż nie.

A i jeszcze jedno, skoro to taka nagła potrzeba, to dlaczego cały ratusz nie jest w rusztowaniach? Zaczęto od najbardziej widocznego miejsca?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości