ostatni dzien luzu jako tako........
od jutra stuk puk, witaj książko, oczywiście zaraz po tm jak wylecze kacora........

Ale i tak koncert zaliczony, do tego spacer w środku nocy przez pół Torunia, kebaby i głupawka przed snem
Pozytywnie
Dzisiaj są już wszyscy i szykuje się ciekawy wieczór w plenerze, zakończony nie wiem gdzie i nie wiem jak
Do tego najprawdopodbniej będzie u nas w chacie spał jakiś zupełnie obcy facet, bo podczepił się pod kolegów i przybył z Warszawy
Tylko że nie ma się gdzie ulokować
Podejrzewam jednak, że to nie wypali, bo kto by dzisiaj spał?

Pierwszy raz w życiu byłam na koncercie DISCO POLO!!
Grał czołowy przedstawiciel tego gatunku - zespół Akcent z wokalistą Zenkiem
Był to juwenaliowy koncert więc ludzi było baaaaardzo dużo! Najlepsze jest to, że wszyscy bawili się rewelacyjnie, znali teksty piosenek, darli się niemiłosiernie, z piskiem żegnali Zenka i biegli za jego samochodem bijąc brawa
Faceci, z którymi byłam są wielkimi 'fanami' Akcentu więc spędziliśmy 15 minut pod ogrodzeniem błagając ochroniarzy żeby wzięli dla nich autografy od Zenka
I wzięli... imienne autografy pisane MOIM długopisem
(wystawię go na aukcję
)
Chyba jeszcze nigdy w życiu się tak dobrze nie bawiłam ![mml [smilie=mml.gif]](./images/smilies/mml.gif)
Swarog napisał(a):ej, napisałem ten temat 2 lata temu, bo szukałem ludzi na impreze tego konkretnego dnia. a wy piszecie, gdzie później imprezowaliście... a co to kogo obchodzi? geez...

Koleżanka szaleje po Warszawie, zalicza pewnie imprezy juwenaliowe... teraz pewnie bawi się na koncercie Iry
Zazdroszczę... A ja zamiast być tam i też się bawić (niekoniecznie z nią
) to siedzę w Toruniu i czekam na egzamin
Ale nic to
Za kilka dni robimy atak na parkiet i zamierzam się wybawić (chyba, że znowu coś nie wypali
)
![mml [smilie=mml.gif]](./images/smilies/mml.gif)
Ale wcześniej będę się przez 3 godziny nosić po wydziale z butelką w torbie
Że też dałam się tak wrobić
"Dirty Dancing'' jej do pięt nie dorasta
Już pomijam, że zeszła się ekipa facetów, którzy najbardziej zakochani są w sobie, a patrząc w lustro widzą Boga
''Patrz i podziwiaj... oto ja... ucieleśnienie Twych najskrytszych marzeń..''
Wybacz kochany... marzenia to ja mam inne... Ty jesteś horrorem
No i barman chyba studia skończył i zrobił

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości