imprezujecie gdzies dzisiaj?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez telka_es » sobota, 12 maja 2007, 01:32

telka_es
Terminator

Postprzez Olga » sobota, 12 maja 2007, 16:32

Wczorajszy wieczór wyglądał zupełnie inaczej niż to było w planach, a to dlatego, że przedstawicielstwo stolicy postanowiło przybyć dopiero dzisiaj :p Ale i tak koncert zaliczony, do tego spacer w środku nocy przez pół Torunia, kebaby i głupawka przed snem :) Pozytywnie ;) Dzisiaj są już wszyscy i szykuje się ciekawy wieczór w plenerze, zakończony nie wiem gdzie i nie wiem jak :roll: Do tego najprawdopodbniej będzie u nas w chacie spał jakiś zupełnie obcy facet, bo podczepił się pod kolegów i przybył z Warszawy :shock: Tylko że nie ma się gdzie ulokować :p Podejrzewam jednak, że to nie wypali, bo kto by dzisiaj spał? [smilie=mml.gif]
Jeszcze 1,5 godzinki i wyruszamy [smilie=mml.gif] :D
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Agunia__ » sobota, 12 maja 2007, 16:36

Od wtorku sie zacznie - znowwu kilka dni w Londynie :> przed powrotem do domu trzeba "odpoczac" ;) (a powrot w niedziele ;) - bede dlugo odpoczywac )
Agunia__
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 4975651
Postprzez kamila » sobota, 12 maja 2007, 19:20

kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olga » niedziela, 13 maja 2007, 13:22

To była zwariowana, ale też fantastyczna noc !! :lol: Pierwszy raz w życiu byłam na koncercie !! :smiech: Grał czołowy przedstawiciel tego gatunku - zespół Akcent z wokalistą Zenkiem :D :lol: Był to juwenaliowy koncert więc ludzi było baaaaardzo dużo! Najlepsze jest to, że wszyscy bawili się rewelacyjnie, znali teksty piosenek, darli się niemiłosiernie, z piskiem żegnali Zenka i biegli za jego samochodem bijąc brawa :lol: :doh: Faceci, z którymi byłam są wielkimi 'fanami' Akcentu więc spędziliśmy 15 minut pod ogrodzeniem błagając ochroniarzy żeby wzięli dla nich autografy od Zenka :lol: I wzięli... imienne autografy pisane MOIM długopisem :smiech: (wystawię go na aukcję ;) )
Potem przeszliśmy pół Torunia w poszukiwaniu dogodnego autobusu nocnego i przyjechaliśmy do nas do chaty gdzie do 5 rano chlaliśmy wódkę :lol: Chyba jeszcze nigdy w życiu się tak dobrze nie bawiłam [smilie=mml.gif]
Olga
Rycerz forum

Postprzez kurczaczek » niedziela, 13 maja 2007, 16:23

kurczaczek
Terminator

Gadu-Gadu: 2785812
Postprzez telka_es » czwartek, 17 maja 2007, 13:02

telka_es
Terminator

Postprzez Flo » czwartek, 17 maja 2007, 15:52

Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olga » piątek, 18 maja 2007, 21:22

:| Koleżanka szaleje po Warszawie, zalicza pewnie imprezy juwenaliowe... teraz pewnie bawi się na koncercie Iry :? Zazdroszczę... A ja zamiast być tam i też się bawić (niekoniecznie z nią :) ) to siedzę w Toruniu i czekam na egzamin :help: Ale nic to :p Za kilka dni robimy atak na parkiet i zamierzam się wybawić (chyba, że znowu coś nie wypali :P )
A póki co... impreza w wannie, w towarzystkie gorącej wody i dużej ilości pachnącej piany [smilie=mml.gif]
Olga
Rycerz forum

Postprzez Tisaja » piątek, 18 maja 2007, 22:59

Ja wiemmm.. dzis jest piątek.. ale ja czekam na następny...
Piatek, piątek, piątek.... :roll:

I zacznie sie dla mnie dluuuuugi weekend.. :twisted:
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez Olga » sobota, 9 cze 2007, 23:54

Co tu taka cisza? Czyżby sesja była powodem braku imprez? :p
Tak... jutro idę na domówkę oblewać zakończenie tegorocznych wykładów [smilie=mml.gif] Ale wcześniej będę się przez 3 godziny nosić po wydziale z butelką w torbie :lol: Że też dałam się tak wrobić :doh:
A ostatnia impreza taneczna w Hipnozie była.... bardzo niegrzeczna :twisted: "Dirty Dancing'' jej do pięt nie dorasta :lol: Już pomijam, że zeszła się ekipa facetów, którzy najbardziej zakochani są w sobie, a patrząc w lustro widzą Boga :smiech: ''Patrz i podziwiaj... oto ja... ucieleśnienie Twych najskrytszych marzeń..'' :lol: Wybacz kochany... marzenia to ja mam inne... Ty jesteś horrorem :twisted:
Szkoda, że na kolejną taką imprezę trzeba czekać aż do października ;) No i barman chyba studia skończył i zrobił :papa: :cry:
Olga
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark