stop orkiestro
to ze simpli nie pracuje w radio kg nie jest zasluga zadnego POsla ani czlonka PO
PO raczej ponosi fanazja w tym temacie"wiesz on juz nie pracuje , powiedzmy ze to my to inni tez beda sie bac"
bez przesady
Demurrer napisał(a):kacper napisał(a):Przeglądając Twoje posty stwierdzic można jedno - synus tatusia
Może gdybyś nie "przeglądał" , a "czytał" to więcej byś zrozumiał.
Ale w sumie konstatacja słuszna. Jestem synem. Mam ojca. Czy to w jakiś sposób burzy Twój światopogląd?
A odnośnie wcześniejszej Twojej wypowiedzi, to miło że przyznałeś, że to przez PO Simpli wyleciał z radia kołobrzeg.
Akcja ta naprawdę nosiła kryptonim "czyścimy miasto"?
mimoza napisał(a):dzięki za uznanie - upoliyucznienie mediów publicznych tak Cię rozśmieszyło? porozmawiaj z posłem Cz. to się dowiesz - gdzie sa "nasi" dziennikarze a gdzie nie... w mediach prywatnych chodzi o kasę w publicznych o rząd dusz - z tym to się chyba zgodzisz ?
mimoza napisał(a):Demurrer napisał(a):kacper napisał(a):Przeglądając Twoje posty stwierdzic można jedno - synus tatusia
Może gdybyś nie "przeglądał" , a "czytał" to więcej byś zrozumiał.
Ale w sumie konstatacja słuszna. Jestem synem. Mam ojca. Czy to w jakiś sposób burzy Twój światopogląd?
A odnośnie wcześniejszej Twojej wypowiedzi, to miło że przyznałeś, że to przez PO Simpli wyleciał z radia kołobrzeg.
Akcja ta naprawdę nosiła kryptonim "czyścimy miasto"?
RK jak każde medium prywatne jest niezależne od polityków... natomiast upolitycznie są media publiczne - bez urazy
Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):dzięki za uznanie - upoliyucznienie mediów publicznych tak Cię rozśmieszyło? porozmawiaj z posłem Cz. to się dowiesz - gdzie sa "nasi" dziennikarze a gdzie nie... w mediach prywatnych chodzi o kasę w publicznych o rząd dusz - z tym to się chyba zgodzisz ?
Co do prywatnych, w jednym z postów pewien pracownik mediów lokalnych abebe, sam napisał, że trzeba mu zapłacić, aby coś powiedział ( czy też odczytał gotowy tekst ). W mediach publicznych też zapewne podobnie rzecz się dzieje, jednak w Kołobrzegu to już jest patologia. Jednakże tvp nie jest jedyną stacją, która nadaje na całą Polskę, a w Kołobrzegu TKK już takim medium jest. To jest ta drobna różnica. I dopóki za parę złotych tzw. dziennikarze prowadzić będą reżyserowane wywiady i sponsorowane spotkania, to nie będzie ok.
Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):dzięki za uznanie - upoliyucznienie mediów publicznych tak Cię rozśmieszyło? porozmawiaj z posłem Cz. to się dowiesz - gdzie sa "nasi" dziennikarze a gdzie nie... w mediach prywatnych chodzi o kasę w publicznych o rząd dusz - z tym to się chyba zgodzisz ?
Co do prywatnych, w jednym z postów pewien pracownik mediów lokalnych abebe, sam napisał, że trzeba mu zapłacić, aby coś powiedział ( czy też odczytał gotowy tekst ). W mediach publicznych też zapewne podobnie rzecz się dzieje, jednak w Kołobrzegu to już jest patologia. Jednakże tvp nie jest jedyną stacją, która nadaje na całą Polskę, a w Kołobrzegu TKK już takim medium jest. To jest ta drobna różnica. I dopóki za parę złotych tzw. dziennikarze prowadzić będą reżyserowane wywiady i sponsorowane spotkania, to nie będzie ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości