Kołobrzeska "miotła"

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez j0shu4 » czwartek, 24 maja 2007, 19:36

stop orkiestro
to ze simpli nie pracuje w radio kg nie jest zasluga zadnego POsla ani czlonka PO
PO raczej ponosi fanazja w tym temacie"wiesz on juz nie pracuje , powiedzmy ze to my to inni tez beda sie bac"
bez przesady
j0shu4
Moderator

Postprzez Konsul » czwartek, 24 maja 2007, 19:39

J4, ale PO tak myśli, tak się zachowuje - "Miasto jest nasze".
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » czwartek, 24 maja 2007, 20:00

Demurrer napisał(a):
kacper napisał(a):Przeglądając Twoje posty stwierdzic można jedno - synus tatusia

Może gdybyś nie "przeglądał" , a "czytał" to więcej byś zrozumiał.
Ale w sumie konstatacja słuszna. Jestem synem. Mam ojca. Czy to w jakiś sposób burzy Twój światopogląd?

A odnośnie wcześniejszej Twojej wypowiedzi, to miło że przyznałeś, że to przez PO Simpli wyleciał z radia kołobrzeg.
Akcja ta naprawdę nosiła kryptonim "czyścimy miasto"?

RK jak każde medium prywatne jest niezależne od polityków... natomiast upolitycznie są media publiczne - bez urazy
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » czwartek, 24 maja 2007, 20:05

Nie wiedziałem Mimoza, że masz taki dar do opowiadania dowcipów, ten jest wyjątkowo dobry :lol:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » czwartek, 24 maja 2007, 20:31

dzięki za uznanie - upoliyucznienie mediów publicznych tak Cię rozśmieszyło? porozmawiaj z posłem Cz. to się dowiesz - gdzie sa "nasi" dziennikarze a gdzie nie... w mediach prywatnych chodzi o kasę w publicznych o rząd dusz - z tym to się chyba zgodzisz ?
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » czwartek, 24 maja 2007, 20:52

mimoza napisał(a):dzięki za uznanie - upoliyucznienie mediów publicznych tak Cię rozśmieszyło? porozmawiaj z posłem Cz. to się dowiesz - gdzie sa "nasi" dziennikarze a gdzie nie... w mediach prywatnych chodzi o kasę w publicznych o rząd dusz - z tym to się chyba zgodzisz ?

Co do prywatnych, w jednym z postów pewien pracownik mediów lokalnych abebe, sam napisał, że trzeba mu zapłacić, aby coś powiedział ( czy też odczytał gotowy tekst ). W mediach publicznych też zapewne podobnie rzecz się dzieje, jednak w Kołobrzegu to już jest patologia. Jednakże tvp nie jest jedyną stacją, która nadaje na całą Polskę, a w Kołobrzegu TKK już takim medium jest. To jest ta drobna różnica. I dopóki za parę złotych tzw. dziennikarze prowadzić będą reżyserowane wywiady i sponsorowane spotkania, to nie będzie ok.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez myśliwiec » czwartek, 24 maja 2007, 20:57

mimoza napisał(a):
Demurrer napisał(a):
kacper napisał(a):Przeglądając Twoje posty stwierdzic można jedno - synus tatusia

Może gdybyś nie "przeglądał" , a "czytał" to więcej byś zrozumiał.
Ale w sumie konstatacja słuszna. Jestem synem. Mam ojca. Czy to w jakiś sposób burzy Twój światopogląd?

A odnośnie wcześniejszej Twojej wypowiedzi, to miło że przyznałeś, że to przez PO Simpli wyleciał z radia kołobrzeg.
Akcja ta naprawdę nosiła kryptonim "czyścimy miasto"?

RK jak każde medium prywatne jest niezależne od polityków... natomiast upolitycznie są media publiczne - bez urazy

własnie pękłam ze smiechu
mimoza - wybacz - ale pojechałeś
skoro tak media są bezstronne (mam na mysli zwłaszcza dwa) to dlaczego nie krytykuje sie aroganckiej, pyszałkowatej władzy???? w zamian za to klepie po pleckach????
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » czwartek, 24 maja 2007, 20:59

Widzisz Mimoza, co raz więcej osób docenia Twój talent satyryczny! :)
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » czwartek, 24 maja 2007, 21:15

Konsul napisał(a):
mimoza napisał(a):dzięki za uznanie - upoliyucznienie mediów publicznych tak Cię rozśmieszyło? porozmawiaj z posłem Cz. to się dowiesz - gdzie sa "nasi" dziennikarze a gdzie nie... w mediach prywatnych chodzi o kasę w publicznych o rząd dusz - z tym to się chyba zgodzisz ?

Co do prywatnych, w jednym z postów pewien pracownik mediów lokalnych abebe, sam napisał, że trzeba mu zapłacić, aby coś powiedział ( czy też odczytał gotowy tekst ). W mediach publicznych też zapewne podobnie rzecz się dzieje, jednak w Kołobrzegu to już jest patologia. Jednakże tvp nie jest jedyną stacją, która nadaje na całą Polskę, a w Kołobrzegu TKK już takim medium jest. To jest ta drobna różnica. I dopóki za parę złotych tzw. dziennikarze prowadzić będą reżyserowane wywiady i sponsorowane spotkania, to nie będzie ok.

piszę teoretycznie - nie słucham za wiele i nie oglądam z braku czasu, cle chodzi mi o zasadę...

nawet jeżli jest tak, jak piszezs to musisz przyznać, ze o antenie medium prywatnego decyduje dziennikarz a nie polityk który przszedł pilnować tu na 4 lata dziennikarzy i uważać, zeby czegos złego na władzę nie powiedzieli...

zatem - jeżeli byłby to inny dziennikarz słyszelibyśmy co innego... czyli medium jest w tym aspekcie niezależne bo nie steruje dziennikarzami - krzystają oni z wolności slowa, jak potrafią... a ze róznie potrafia w to juz nie wnikam

widocznie taka antena gwarantuje byt ekonomiczny medium - w innym przypadku padłoby na z powodów ekonomicznych a nie politycznych... i to jeszt czyste i z dala od cenzury... może to brzmi naiwnie ale tak to widzę...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez abebe » czwartek, 24 maja 2007, 21:19

Konsul napisał(a):

nic takiego nie powiedziałem panie kolego -------- z wydziału organizacji przy ulicy Gryfitów kłamiesz jak płyn do mycia naczyń
Ostatnio edytowano czwartek, 24 maja 2007, 22:57 przez abebe, łącznie edytowano 1 raz
abebe
V.I.P

Postprzez Deja Vu » czwartek, 24 maja 2007, 21:34

Jak dzieci .... :lol:
Łopatki, grabki i sadzić kwiatki.
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez McCool » piątek, 25 maja 2007, 13:44

Amerykanie nie mają publicznej telewizji i dają radę.
McCool
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg