a sciana w odcieniu niewinnego rozu cos ci mowi?
jak zapytalam pana w komforcie o wykladzine w kolorze lawendy to pokazal mi ultramarynowa! buuuffffff
zabawne sytuacje z tego wychodzą.
??

barmaid napisał(a):gorsety, gorsety... nie kombinuj. Bielizna to inna bajka, bielizna jest dla Was....chociaz i tak nie rozróżniacie, czy biała, czy morelowa, czy błękit paryski
barmaid napisał(a):No dla facetów właśnie. Idę do sklepu, wybieram kolor na ścianę i mówię do męża szanownego, idź i kup mi pomruku lwa 5 litrów. Idzie i kupuje, po problemie. Gdybym mu powiedziała :wiesz, tam jest taki kolor coś pomiędzy biskupim a lilaróz, to by mnie wysmiał

barmaid napisał(a):a przepraszam bardzo... Przełóżcie swoje barwy na półtno panowie, to uwierzę, że wasze wnetrze bogate w kolory jest. Dla mnie tylko Van Gogh, coś kumał, ale to świr był
barmaid napisał(a):No bo upraszanie druga naturą faceta. Wszystko potrafią uprościć...każdy problem, rozmowę, nie ogranicza się to do nazewnictwa kolorów. Normalne
keeper napisał(a):no ja nie wiem z tymi kolorami, czasami to ludzie przesadzaja, np opis " i byla ubrana w sukienke w kolorze majtkowego rozu..", nooo superr, czyli co?
Agunia napisał(a):może i tak, ale mimo wszystko to zabawne i fajne są kłótnie z mężczyznami o te kolory czerwony, niebieski, zielony, czarny, biały, żółty, pomarańczowy, różowy.... dalej wyobraźnia nie sięga
McCool napisał(a):Ten temat ma zabarwienie seksistowskie
0wn4g3 napisał(a):Przynajmniej my krwawimy, tylko jak się zatniemy
0wn4g3 napisał(a):Czasem po prostu lubię podnieść ciśnionko co niektórym kobitkom
Uri napisał(a):problem pojawia się przy tych poj***ych nazwach
j0shu4 napisał(a):
ps. chcialbym niesmialo zauwazyc ze wszyscy najslynniejsi malarze to faceci
nie kobiety , to samo moglbym powiedziec o filozofach naukowcach itd itp
ps2. curie-sklodowska podobno bylo kobieta ale teraz juz to ciezko stwierdzic
)

ja jakos wole cz-b niz jakies blekity paryskie, sienny palone etc chociaz jestem kobieta... a z nazw to owszem kojarze troszke ale i tak zawsze wole opisac np "no jakby wymieszac szary, zolty, bialy i pomaranczowy to taki kolor by byl" 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości