Peny napisał(a):Juwenalia juwenalia, kto nie pije ten kanaliaczyli jak studenci opanowali miasto, jak skrzynka wodki weszla w posiadanie pewnej księżniczki, pogon za panem puszka, akurat, myslovitz, woda, komary... i wiele wiele innych sympatycznych historii
![]()
Fajnie jest studiowac
No, to ide na wyklady![]()
hehehe poznań miasto doznań.........
dzisiaj ciąg dalszy juwenaliowego szaleństwa............
i tak do soboty........

czyli jak studenci opanowali miasto, jak skrzynka wodki weszla w posiadanie pewnej księżniczki, pogon za panem puszka, akurat, myslovitz, woda, komary... i wiele wiele innych sympatycznych historii

![punk [smilie=punk.gif]](./images/smilies/punk.gif)
![mml [smilie=mml.gif]](./images/smilies/mml.gif)
w związku z tym dwa dni mnie ominęły, no ale trudno - na szczęście jutro już wolne i będę mogła nadrobić
(w ogóle co za cudowny pomysł, żeby zrobić dziś i jutro godziny rektorskie - widać wykładowcy też ludzie i też chcą sie zabawić
a nawet jeśli nie, to przynajmniej potrafią zrozumieć studentów, którym nie w głowie teraz uczelnia 
![hang [smilie=hang.gif]](./images/smilies/hang.gif)

O ile jeszcze dostanie się na tą, na którą się chce, nie jest zbytnim problemem, o tyle załapanie się na konkretne przedmioty jest już wyższą szkołą jazdy
A ja mam bardzo konkretną chcicę jeśli o te przedmioty chodzi
Jak ten czas leci... jeszcze jakies 3 lata w Toruniu, a potem zapewne 'Witaj Stolico!'
Żyć nie umierać.
![jump [smilie=jump.gif]](./images/smilies/jump.gif)